EAN

EAN fakturering er vores app til at sende fakturaer til firmaer, kommuner og institutioner der har et EAN-nummer. Et EAN-nummer står for European Article Number, og det er et unikt tal som kan bruges til at sende dine fakturaer til en specifik modtager.

Hvordan kommer jeg i gang med EAN fakturering?

Start med at aktivere app’en i Terapeut Bookings “apps” menu. App’en bliver med det samme aktiveret, og nu har du mulighed for at sende dine fakturaer til et EAN nummer. Du kan nu inde under din faktura se muligheden for at sende en faktura til et EAN nummer:
EAN afsendelse af fakturaer i Terapeut Booking
Hvis du nu har en klient som får sin behandling betalt af en specifik betaler såsom en kommune, så kan du efter aktivering af app’en indsætte et EAN-nummer på klientens profil. Du går blot ind under klienten og klikker “Rediger“ -> “EAN Nummer” -> “Gem”. Når du så skal sende fakturaen til EAN nummeret, vil dette automatisk blive indtastet i EAN afsendelsesfeltet. Flere klienter kan have samme EAN nummer tilknyttet, hvis de har samme betalende tredjepart. (Ps. app’en “Klient tags” er super god til at få overblik over dine klienters betalere)

EAN felt inde i klientindstillinger

 

Du kan også automatisk indstille dine betalingsbetingelser og betalingsmåde for EAN fakturering ved at gå ind på dine EAN indstillinger. Dem finder du under “Indstillinger” -> “EAN”. Herinde kan du vælge dine standard betalingsbetingelser og betalingsmåde for EAN modtageren, og så udfyldes disse felter automatisk når du skal sende din faktura til EAN modtageren. Du kan også indstille, om dit CPR nummer skal sendes med til modtageren.

EAN indstillinger

Send faktura til EAN-nummer

Når du skal sende en faktura til et EAN-nummer, så er det super ligetil. Du går blot ind under en faktura, og så klikker du “Mere” oppe ved siden af “Print” knappen. Så kommer muligheden for at sende med EAN frem:
EAN afsendelse af faktura


Når du klikker på “Send med EAN” så kommer EAN afsendelsesfeltet frem. Her har du fem felter du skal udfylde for at du sikrer dig, at modtageren godtager din fakturering, og du får afregnet indenfor dine betalingsbetingelser:

EAN afsendelsesfelt fra Terapeut Booking

  • EAN Nummer – Dette er modtagerens EAN nummer, som vi bruger til at sende fakturaen til.
  • Kundereference – Dette felt bruges ofte til enten kundens navn, CPR-nummer, eller anden form for kunde ID
  • Ordrereference – Dette bruges af modtageren til at se, hvem opkrævningen stammer fra. Du har sandsynligvis modtaget et ID fra modtageren, ellers kan du indtaste dit CVR nummer eller firmanavn.
  • Betalingsmåde – Feltet her sørger for, at modtageren bliver informeret om den fastlagte betalingsmåde. Hvis ikke du har en fast måde af afregne, kan du indstille feltet til “Betalingsmåde ikke fastlagt”. Du kan 
  • Standard betalingsbetingelser – Du har forskellige muligheder for, hvad betalingsbetingelserne for fakturaen er, om det er til omgående betaling, eller netto betaling 8, 10, 14, 15, 21 eller 30 dage efter modtagelse.

Hvad kan EAN fakturering bruges til?

EAN fakturering har mange anvendelser. Oftest bruges det af terapeuter der skal afregne med større firmaer, kommuner, eller offentlige institutioner. EAN afsendelse gør det nemt for institutioner og virksomheder at modtage og behandle mange betalingsanmodninger. At afsende fakturaer til et EAN nummer er også en super nem måde at fakturere en tredjepart der skal betale for behandling af en klient, eksempelvis et firma der betaler for medarbejderes behandlinger hos dig.

EAN fakturering kan bruges til at indberette til sygesikringer (til ‘danmark’ har vi en særskilt integration), og klient tags kan bruges til at holde styr på, hvilken EAN modtager klienten har.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close