Funktioner og Apps

På denne side får du et komplet overblik over alle funktioner og apps som følger med Terapeut Booking. Systemet er nemlig ikke bare et booking program. Langt de fleste apps er gratis, mens nogle få har en månedlig pris. Du kan få et overblik på priser på vores apps på siden vores priser. Vores platform består af et normalt klinikadministrationsprogram, hvor du herefter kan tilvælge appsne du ønsker. Så får du lige de funktioner du ønsker, og du har ikke uendelig mange funktioner, som du alligevel ikke bruger. Det er derfor, at Terapeut Bookings mulighed for at skræddersy din helt egen platform er så brugervenlig. Alle funktionerne du ser på siden her følger med i vores standardpakke og kan bruges af alle med en konto hos Terapeut Booking. De koster altså ikke noget, men er med til at skræddersy de funktionaliteter din klinik har behov for. Om det så er online booking, online patientjournal eller et økonomisk overblik så finder du funktionen lige nedenfor. Når du er klar til at komme i gang med Terapeut Booking, så skal du blot oprette en gratis konto, og så er du i gang på to minutter. Når du har en Terapeut Booking konto, så kan du finde alle apps under fanen 'apps' i den øvre bjælke. Find den app som du vil have, og klik 'aktiver'. Så er du i gang!

Se funktioner og apps
En tilfreds bruger af Terapeut Booking klinik administrations platformen

Forbind dit booking program med eksterne apps

Få at få yderligere fleksibilitet på din Terapeut Booking konto kan du forbinde dit system med andre platforme, som Google, Facebook og regnskabsprogrammer. Ved at automatisere dine arbejdsgange lettes din hverdag.

Vi giver dig lige det ekstra

De her funktioner og apps er et udsnit af dem som er udviklet på baggrund af vores brugeres ønsker. Vi er i tæt samarbejde med vores brugere for at forstå og forbedre systemet til de behov som eksisterer ude i klinikkerne. Vi ønsker at lave det absolut bedste system til vores kunder, og derfor tager vi altid ønsker med i udviklingsprocessen.

Alle standard funktioner

Alle de funktioner du forventer og lidt mere

Alle apps

Skræddersyede apps din klinik aktiverer for at forbedre arbejdsgangen

Kundehistorier

Tusindvis af terapeuter og klinikker bruger allerede Terapeut Booking.

Terapeut Booking har gjort den administrative del af mit arbejde så meget lettere. Systemet er utrolig brugervenligt og integrationen mellem kalenderbooking, fakturasystem, journaler m.m. fungerer upåklageligt. Systemet giver mig også mulighed for at sende SMS påmindelser til mine klienter, automatisk opsætning til nyhedsbrev og meget mere. Terapeutbooking har alt det, man har brug for som professionel behandler.

Mette Rosenvel
Mette Rosenvel
Psykoterapeut MPF
www.pressense.dk

Jeg er virkelig godt tilfreds med bookingsystemet. Det er enkelt og let at finde ud af. Så snart kunderne har booket tid, får jeg en mail og bookingen vises i kalenderen på min iPhone. Og jeg kan selv flytte, slette og oprette nye aftaler – hurtigt og nemt. Det er let for både mine kunder og for mig. Når jeg har brug for hjælp, får jeg meget hurtigt svar tilbage fra Terapeutbookings kundeservice. Så stor ros til Terapeutbooking for et velfungerende system og god service :-)))


Janne Andersen
Janne Andersen
Hypnotisør og hypnoterapeut
www.amazing-mind.dk

Fantastisk overskueligt bookingsystem som er nemt at arbejde med. Vi oplever god service, god brugervenlighed og et nemt online booking system, som vores kunder er meget glade for.
Alt i alt er det en god oplevelse at arbejde med Terapeut Booking og vi vil klart anbefale det til andre.


Anders Laun
Anders Laun
Osteopat D.O. & Aut. Fysioterapeut
www.osteocare.dk

Førsteklasses system, med nem og lækker brugervenlighed, det er jo nærmest selvkørende.

God service, man får hjælp straks.

Jeg oplever tilgang i klienter, som ikke ringer forgæves, de bare booker. Det sparer mig tid i hverdage. Så cool at aftalerne bare popper op i min kalender.

Alt er nemt, fakura, betaling, SMS service og styring af systemet.


Michael Gunnersen
Michael Gunnersen
Familie- og psykoterapeut MPF

Terapeutbooking er genialt og jeg anbefaler det til alle mine kursister, som jeg hjælper med at bygge deres rådgiver forretning op. Om du er psykolog, psykoterapeut, healer eller rådgiver. Alle der sælger timer med viden og rådgivning kan spare timevis af administration hver måned ved at bruge terapeutbooking. Det er klart det bedste system på markedet, nemt, overskueligt og hurtigt at komme i gang med. Mine varmeste anbefalinger herfra.


Maj Wismann
Maj Wismann
Forretningsudvikler og mentor
http://onlinebiz.dk

Terapeut Booking har reddet min terapeutiske praksis fra administrationens nådeløse mareridt. Med nem og intuitiv håndtering af online booking, fakturering og overblik over tidsbestillinger og journaler – føles det professionelt uden det store besvær. Jeg er ovenud tilfreds med Terapeut Booking og vil anbefale det til enhver.


KRESTEN KAY
KRESTEN KAY
Psykoterapeut MPF
www.krestenkay.dk

Endnu engang har I overgået jer selv i fortræffelighed. Jeg er VILD med det nye online booking. Det er nemt, overskueligt og super flot. Tak tak tak af hjertet.


CHRISTINA COPTY
CHRISTINA COPTY
Psykoterapeut
www.christinacopty.dk

Jeg er blevet meget glad for muligheden for at have flere forskellige kalendere. Derudover er jeg meget glad for, at der er så mange funktioner samlet i et system. Det er fantastisk at have et overblik på den måde.


ANINIA SCHWANHÄUßER
ANINIA SCHWANHÄUßER
Qualified Practitioner of the Grinberg Method
www.aninia.dk

Jeg er super glad for Terapeut Booking. Jeg bruger systemet til både behandlinger og til holdundervisning, samt til fakturering. Det er nemt og brugervenligt og meget fleksibelt, da man kan indstille mange ting selv. Og så er det pænt! Det giver tryghed at vide kunderne automatisk får en SMS dagen før behandlingen. Mine kunder synes også det er smart og nemt at bruge.


ULLA SCHMIDT ANDERSEN
ULLA SCHMIDT ANDERSEN
Holistisk behandler
www.klinikforselvhelbredelse.dk/

Hvis du har mange jern i ilden, er det fantastisk med et system hvor booking og events nemt og overskueligt er integreret på både hjemmeside og sociale medier. Det er professionelt – og hjælper dig med at vise at din praksis også er professionel.


KARINA BUNGAARD
KARINA BUNGAARD
Web Designer, Healer og Clairvoyant

Jeg syntes Terapeutbooking er supergodt, fordi man billigt får et produkt der kan alt hvad man som behandler har brug for.Derudover får man altid en god service.


SANNE BAUNGAARD
SANNE BAUNGAARD
Hypnoterapeut og Akupunktør

Jeg har været super glad for at bruger Terapeut Booking. Det er enkelt, nemt og hurtigt at bruge, tak.


PETER GILBERT JESPERSEN
PETER GILBERT JESPERSEN
Uddannet Alkolog og Psykoterapeut

Tusind tak for et let og overskueligt booking system, som fungerer upåklageligt. Jeres altid hurtige og imødekommende support og svar på ønsker om forbedringer i systemet, gør jeres system så meget mere attraktivt.


LISE-LOTTE HOFVERBERG-KAIRIES
LISE-LOTTE HOFVERBERG-KAIRIES
Vestegnens Hypnose

Jeg er så glad for mit nye bookingsystem. Det virker perfekt og gør alting meget nemmere. De varmeste anbefalinger fra mig.


TRINE ROSENDAHL
TRINE ROSENDAHL
Certificeret hypnoterapeut
www.trine-rosendal.dk/

Lige fra dag et, har jeg været særdeles positiv overrasket over, hvor enkelt og nemt det er at bruge Terapeut Booking. Det er også den tilbagemelding jeg får fra klienterne.Det er et super godt program med mange muligheder – det er helt perfekt for mig. Jeg tilbyder både behandlinger, workshops og foredrag, så det er så skønt, at kan have det hele i et system. Kan kun give min varmeste anbefaling 🙂


HENRIETTE S. NIELSEN
HENRIETTE S. NIELSEN
Lægeexam. massør
www.forever-enjoy.dk

Er så glad for min ‘lille online sekretær’ hos Terapeut Booking. Den er så let og lækker i brug – både for klient og terapeut og til sessioner og events. Det giver mig tid til at gøre det, jeg er bedst til. Og så leverer Bo og Emil en service, der er helt unik og fantastisk.


ANNE VAN DER PLOEG
ANNE VAN DER PLOEG
Formidler, Coach og Terapeut

Jeg har nu benyttet Terapeut Booking i godt et år, og det er et fantastisk værktøj for mig, når jeg skal holde styr på min forretning. Med Terapeut Booking har jeg fået et værktøj, der er virkelig let at lære at bruge, samtidig med at det hjælper mig med at holde styr på aftaler, fakturaer og klienter. Jeg kan kun anbefale dig at prøve Terapeut Booking.


HENRIK LAUGAARD JENSEN
HENRIK LAUGAARD JENSEN
Eksistentiel Psykoterapeut/MPF & Coach
www.psykoterapi-roskilde.dk

Det helt perfekte Terapeut-booking system og med 100% oppetid. Det fungerer bare – det er en ren fornøjelse! Genialt – Lækkert – Tidsbesparende – Nemt – og ovenikøbet til en rimelig pris.


TULLE OXEN HYLLESTED
TULLE OXEN HYLLESTED
Cert. Hypnose Psykoterapeut
chevron
chevron
Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close