Tilføj billeder og filer

For at gøre din journal endnu mere struktureret kan du både tilføje billeder og filer til din klients journal og tegne direkte på billederne i systemet.

Tilføj billeder eller filer

Gå til din klients profil for at se klientens fulde journal. Klik derefter på “tilføj en fil eller et billede til journalen”

Den fil, du vælger at uploade fra din computer, vises herefter i højre side af journal siden (Det vil sige ikke i et bestemt journal indlæg)

Tegn på billederne

Hvis du har tilføjet et billede, som du gerne vil tegne på, skal du blot klikke på billedet og derefter vælge “Tegn på dette billede”

Brug derfra redigeringsværktøjerne øverst på siden til at redigere og tegne på dit billede