Tilføj nye klienter

Alle dine eksisterende og fremtidige klienter bør blive gemt og registreret i systemet, netop for at gøre det nemt at foretage nye bookinger, sende fakturaer og beskeder, samt opdatere din klients medicinske journal. Heldigvis kræver dette ikke meget arbejde fra din side. På denne side vil du lære om hvordan man tilføjer nye klienter til systemet manuelt såvel som gennem din Online Booking. Du kan også læse om import af allerede eksisterende lister af klienter til Terapeut Booking.

Tilføj nye klienter manuelt

For manuelt at tilføje en ny klient i systemet, gå til Klienter-menuen og klik “Tilføj klient” øverst til venstre. Dette vil give dig adgang til at udfylde information om din nye klient og oprette en ny klientprofil.

Tilføj nye klienter gennem din Online Booking

Hvis du har planer om at benytte dig af Terapeut Bookings Online Booking-funktioner, vil dette trin gøres endnu lettere. Så vil nye klienter nemlig automatisk oprette dem selv i systemet ad denne vej. Dette betyder, at når en ny klient booker en aftale gennem din Online Booking-side, vil systemet automatisk generere en ny profil til dem. Denne nye klientprofil kan med det samme findes i Klienter-menuen.

Det er fuldstændig op til dig hvilken form for information du ønsker at gemme omkring dine klienter. Under “Indstillinger” -> “Online Booking” -> “Udseende”, kan du vælge hvilke felter der skal inkluderes i din Online Booking. Du kan også vælge om det skal være obligatorisk eller ej for klienten at udfylde disse felter. Den samlede information kan da findes på klientens personlige profilside.

Et trick til den erfarne bruger: Hvis du ønsker at samle noget specifik information fra dine klienter, kan du bruge Terapeut Bookings app Ekstra felter. Denne app vil lade dig oprette dine egne felter og designe dem efter dit behov.

Importer liste af klienter til Terapeut Booking

Hvis du allerede bruger et andet bookingsystem, har du sandsynligvis allerede en fil med en liste over eksisterende klienter. Vi har derfor gjort det let for dig at tilføje lister med klienter til Terapeut Booking. For at importere en liste af klienter, gå til Indstillinger-menuen, og klik på ‘Import/Eksport’. Herefter kan du uploade filen og vælge ‘Importer klienter’.

Filen skal være af CSV.-format. Hvis du oplever nogle problemer i forbindelse med at importere, eller hvis din fil lige nu ikke er i CSV.-format, så må du endelig skrive til vores kundeservice. Vores team vil her sidde klar til at hjælpe dig med at få importeret dine klienter sikkert.