Statistik

Det er vigtigt at have et klart overblik over din forretning og statistiske værktøjer er en essentiel del af vores platform. Vi har gjort det let og hurtigt for dig at finde og tracke den nødvendige information. Med vores statistiske værktøjer vil du kunne få indblik i:

  • Total faktureret beløb for en given periode
  • Statistik over aktivitet i din kalender
  • Sammenligning mellem to valgte perioder

Alt du kommer ind i systemet vil automatisk blive tilknyttet statistik. Det betyder at alle aftaler i din kalender, såvel som længden på aftalen, vil blive synlig med det samme. Det samme gælder for faktura – så snart de er lavet, vil de blive synlige i statistik.

Aftalestatistik

Du kan vælge start– og slut-tidspunkt for den periode du ønsker at se. Dette vil da vise dig tallene for hver måned vist i kolonnerne herunder. Hvis du holder musen over, vil du se de præcise tal. Du vil kunne se både antal timer med klienter og antal aftaler. Med dette kan du altså se hvilke tidspunkter på året der er de mest succesfulde, samt om dine tal er vokset eller blevet mindre siden sidste år. Ved at bruge denne information kan du optimere dine strategier, og finde frem til ting du kan forbedre.

Udover at have et overblik over timer og aftaler, kan du også se distribueringen af ydelser taget på dette tidspunkt. På denne måde kan du se hvad dine klienter er mest interesserede i. Det fungerer på samme måde med alt på statistiksiden.

Statistik procentfordellt

Statistik over indtjening

Som nævnt ovenfor, kan du også se overblikket for dine faktura og din indtjening. Hver faktura og alt faktureret i den valgte periode vil blive vist her. Igen, hvis du holder musen over, vil du se det præcise fakturerede beløb. Disse grafer vil vise dig udviklingen af din indtjening. Det er et brugbart værktøj i forhold til at sammenligne din indtjening fra måned til måned eller fra år til år.

Indtjening fra periode til periode

Statistik over events

Du kan også se statistikker over afholdte events, i det angivne tidsrum.
Herunder kan du se grafer over antallet af deltagere for dine events, omsætningen og oversigt over hvilke typer events der er afholdt.
Du kan som før holde musen over graferne for at se de præcise tal.

Klientstatistik

Med statistikken over dine klienter kan du få et overblik over gennemsnitlige månedlige aftaler pr. klient.
Som før nævnt, kan du vælge start– og slut-tidspunkt for den periode du ønsker at se, hvilke medarbejdere og kalendere statistikken skal vises for.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close