Hjælpecenter

Hej og velkommen til Terapeut Bookings komplette guide til systemet!

Vi er så glade for at du har valgt Terapeut Booking som dit online booking-system, og vi håber, at denne guide vil hjælpe dig gennem hele din rejse med os. Guiden gennemgår hvert aspekt af systemet, og er struktureret omkring vores primære funktioner og apps.

Er du helt ny i systemet?

Så anbefaler vi, at du starter med at kigge på vores guides til ‘Klienter’, ‘Ydelser’ og din personlige ‘Kalender’. Når klienter og ydelser er sat op i systemet, vil du opdage, at det er meget lettere at navigere din vej rundt i Online Booking såvel som i journaliseringsfunktionen: vores to primære funktioner. Men det stopper ikke der. Terapeut Booking tilbyder en lang række apps og funktioner, der er hjælpsomme i forhold til din forretning. For at komme i gang med disse, så læs endelig videre!

Leder du efter hjælp med en specifik funktion eller indstilling?

Så er du kommer til det rette sted! Guiden gennemgår alle de forskellige funktioner der er tilgængelige i Terapeut Booking lige nu. Dette betyder, at vi vil fortsætte med at opdatere denne manual med flere guides efterhånden som nye funktioner kommer til. For at finde information om en specifik funktion eller indstilling, brug menuen til venstre på denne side. Kort og kort, så er guiden struktureret på præcis samme måde som i dit Terapeut Booking-system. Leder du efter en måde at redigere dine ledige tider i din Online Booking? Så kig under ‘Online Booking’. Leder du efter en måde at strukturere dine ydelser? Så kig på de forskellige muligheder under ‘Ydelser’. Ønsker du at redigere dine personlige informationer? Gå da til ‘Generelle indstillinger’ –> ‘Din profil’, osv.

Struktur af denne guide

Når du logger ind i dit Terapeut Booking-system, vil du finde den primære menu i toppen af siden. Guiden her er struktureret på samme måde. Den starter med en introduktion til den specifikke menu-overskrift. På hver af disse introduktionssider vil du også finde en hjælpsom videoguide, der visuelt guider dig igennem aspekter af funktionen. Den primære menu inkluderer følgende elementer:

1. Kalender
  2. Klienter
  3. Ydelser
  4. Faktura
  5. Journaler
  6. Generelle indstillinger
  7. Apps
  8. Online Booking
  9. Online betaling

Under hver af disse menu-punkter vil du finde et antal undersider. Disse vil gå mere i dybden med flere spørgsmål (f.eks. hvordan man tilføjer en ny ydelse, eller hvordan man opretter flere kalendere), eller guide dig gennem mere specifikke funktioner (eksempelvis ‘Klient Login’-funktionen). Under menu-punktet ‘Apps’, vil du finde guides til hver af de mange apps der kan aktiveres i Terapeut Bookings ‘Apps’-menu.

Det virker måske overvældende med alle disse forskellige funktioner og indstillinger. Vi anbefaler helt klart at tage det et skridt ad gangen, og kigge i de forskellige guides efterhånden som de bliver relevante for dig. Systemet er udviklet til at være så intuitivt og simpelt at navigere som muligt, og du vil altid finde korte guides og information undervejs. Men når du muligvis kommer til at sidde fast et sted, så håber vi at denne guide kan hjælpe dig videre. Held og lykke! Og tøv endelig ikke med at række ud til os, hvis du ikke kan finde hvad du leder efter!