Send faktura

Hvordan man sender en faktura til sin klient

For at sende en faktura som du allerede har oprettet for en specifik klient, gå til ‘Fakturaer’ i den øverste menu. Du kan også gå direkte til din klients profilside og klikke på ‘Fakturaer’, for at finde en specifik klients fakturaer. Klik da på den faktura du gerne vil sende (eller opret en ny).

På toppen af siden, vil du se muligheden Send faktura:

Klik på denne knap, for at redigere den e-mail der vil blive sendt til din klient:

Bemærk Du kan redigere e-mail-skabelonen for dine fakturaer under ‘Indstillinger’ -> ‘E-mail og SMS’ -> ‘Faktura’. E-mail-skabelonen vil automatisk blive knyttet til alle dine faktura-e-mails.

Der er to muligheder for at tilknytte din faktura til e-mailen. Enten kan du tilknytte det som en PDF-fil til e-mailen, eller du kan tilføje et link til fakturaen. For at lære mere om disse alternativer, se vores side om sikkerhed og fakturering.

Endelig, klik ‘Send’ for at sende fakturaen til din klient.

Med vores tilføjelse“Betal med MobilePay” har dine klienter mulighed for at vælge betaling med MobilePay på deres faktura. Det giver en nem og hurtig betaling via MobilePay. Funktionen er designet til at forbedre betalingsprocessen for både dig og dine klienter.