Kontakter og betalere med indberetning til Danmark

Med appen Kontakter og betalere kan en faktura splittes op i to – én faktura med klientens egenbetaling og én faktura med forsikringens del.

Hvis klienten er medlem af Danmark, og ydelsen giver et gebyr betalt af Danmark, så vil klientdelen af fakturaen blive rapporteret til Danmark, og Danmark vil automatisk modtage information om den fulde pris på fakturaen.

Når man opretter en kontakt under “Indstillinger” → “Kontakter og betalere”, kan man her angive, om kontakten er en person eller en virksomhed.

Hvis en person betaler 100 % for en klient (f.eks. en forælder, der betaler for et barn), er det også muligt at rapportere denne betaling til Danmark, så klienten kan modtage tilskuddet.

Når man opretter en faktura, der både skal sendes til ‘danmark’, men også betales af en anden betaler, skal man blot tilføje en kontakt/betaler, og ellers oprette fakturaen som man normalt ville med ‘danmark’.

Nedenfor er der en video, der viser hvordan man splitter en faktura i to – én til klienten, som bliver indberettet til ‘danmark’ og én faktura med forsikringens del.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close