Online kurser

Terapeut Booking lader dig oprette dine egne Online kurser som du kan dele med dine klienter. Med denne app har du mulighed for let at oprette og skræddersy dine kurser, der kan blive betalt direkte gennem EasyPay. Så snart dine klienter har købt kurset, kan de navigere i dem i deres eget tempo.

Online kurser overblik

Når du kommer ind i din Online kurser-app, vil du først se alle dine kurser, hvad enten de er udgivet eller ej. Du vil også kunne se antal køb af dine kurser. Så du vil her have et godt overblik over dine kurser og hvordan de klarer sig. Her har du også “Opret nyt online kursus”– og “Oversigt over online kurser”-knapperne.

Ved at klikke på et kursus, vil du få mere detaljeret information om kurset. Du vil også kunne se totalt faktureret beløb, hvilke klienter der har købt kurset, sammen med datoerne for købet. Du kan også tilføje et nyt køb her. Det er også her, hvor du redigerer dit kursus og ser det, så du ved hvordan det ser ud for dine klienter.

At oprette et kursus i Terapeut Booking er simpelt og hurtigt. Du kan oprette, redigere og slette kurser som du har lyst til.

Med en lang række funktionaliteter, har du mulighed for at oprette personlige og professionelle kurser, som du tilbyder til dine klienter direkte i vores system. Dette inkluderer muligheden for at:

  • Kombinere informative tekster med videoer og billeder for en bedre kursusoplevelse
  • Uploade filer og links til eksterne sider
  • Lade dine klienter oprette sig og betale for kurset direkte gennem din Online Booking
Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close