Tryg Behandlerbooking

Det skal være så nemt som muligt for klienter, der skal starte et behandlingsforløb at booke deres tider hos deres behandler. Derfor har Tryg Behandlerbooking og Terapeut Booking indgået en aftale, hvor fysioterapeuter, kiropraktorer og psykologer tilknyttet Tryg Behandlerbooking automatisk får bookingen oprettet i deres Terapeut Booking kalender, når klienter booker en tid via Tryg behandlerbooking. Klinikken vil modtage alle relevante informationer og data på klienten og behandlingen, der er dækket fra Tryg direkte i Terapeut Booking.

Integrationen mellem Tryg Behandlerbooking og Terapeut Booking er automatiseret. Det vil sige, at når du ændrer en aftale eller aflyser en aftale, så får Tryg Behandlerbooking automatisk besked. Det samme gælder for dig hvis Tryg Behandlerbooking ændrer eller aflyser en aftale. På den måde er de seneste oplysninger omkring en klient eller aftale altid opdateret i begge systemer.

Tre forudsætninger for at bruge Tryg Behandlerbooking

  1. Du skal aktivere appen “Online Booking” i Terapeut Booking, så dine klienter kan se ledige tider.
  2. Du skal aktivere appen “EAN” i Terapeut Booking, så du kan fakturere Tryg.
  3. Du skal aktivere appen “Kontakter og betalere” i Terapeut Booking, så du kan splitte en faktura i to: En til klienten og en til Tryg (for psykologer gælder det, at man splitter den så Tryg står for 100% af betalingen):

Når disse tre apps er sat op i Terapeut Booking, kan du aktivere appen “Tryg Behandlerbooking”.

Sådan aktiverer du Tryg Behandlerbooking

I aktiveringen vist i videoen ovenfor sætter vi de rigtige data op, så Tryg kan oprette din klinik korrekt i deres ende også. Lige så snart du har gennemgået opsætnings-flowet, vil du skulle gå til Trygs hjemmeside og skrive din klinik op til samarbejdet.


Derefter vil Tryg kontakte dig. Du vil altid kunne se status på din opsætning i Terapeut Booking i menuen “Indstillinger”->”Tryg behandlerbooking” (linket virker først, når din Tryg Behandlerbooking app er sat op).Sådan bruger du Tryg Behandlerbooking – efter aktivering!

Nu har du aktiveret Tryg Behandlerbooking (hvis ikke: Se video øverst!), og du kan nu forvente at få bookinger fra klienter, der er forsikringskunder hos Tryg. Lige så snart en kunde booker via Tryg Behandlerbooking til din klinik, vil du modtage en notifikation i Terapeut Booking. Herfra kan du se detaljer for behandlingsforløbet og den betalingsgaranti, som er oprettet på klienten. Se med i videoen ovenfor, hvor vi viser, hvordan det foregår.

Bliv betalt og send faktura afsted til klienten og Tryg

Lige så snart en behandling er afholdt, og klienten har været i klinikken, skal der oprettes en faktura. Du vil her oprette en “split-faktura”, hvor fysioterapeuter og kiropraktorer kan sende den ene til klienten for egenbetalingen, og den anden sendes til Tryg via EAN-funktionen. Psykologer opretter som tidligere nævnt, en split-faktura, hvor Tryg står for hele betalingen, og sender denne til Tryg via EAN-funktionen. Det hele er sat op automatisk. Se med i videoen ovenfor for at se, hvordan det virker.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close