Send gruppebeskeder

Der er en del forskellige muligheder, når det kommer til at sende beskeder i Terapeut Booking. De fleste af disse inkluderer automatiske beskeder, f.eks. SMS-påmindelse, bekræftelse på booking, og andre automatiske notifikationer der bliver sendt til alle klienter.

Du kan dog også vælge at sende beskeder til specifikke klienter eller grupper af klienter gennem Terapeut Booking. Denne mulighed kan findes under Klienter-menuen.

Send en SMS eller e-mail

Hvis du har brug for at sende en SMS eller e-mail (f.eks. i tilfælde af at du må aflyse grundet sygdom), så gå til Klienter-menuen. Inde i klient-overblikket, vil du se knappen ‘Ny gruppebesked’.

For at sende en gruppebesked, klik på ‘Vælg klienter’. Herefter, marker alle de klienter du ønsker skal modtage beskeden, ved at klikke på deres navn. I firkanten i bunden af siden vil du kunne se, hvor mange klienter du har valgt. Her kan du også vælge mellem at sende en SMS eller en e-mail. Bemærk at SMS-beskeder har et lille gebyr.

Vælg enten ‘Ny gruppe e-mail’ eller ‘Ny gruppe SMS’ for at redigere beskeden. Endelig, send beskeden til de valgte klienter ved at klikke ‘Send’.

Tips: Hvis du hurtigt vil sende en besked ud til specifikke klienter, kan du bruge filter-funktionen øverst i højre hjørne. Klik på ‘Vis alle’-barren, og vælg hvilke klienter der skal filtreres ud. Det kan f.eks. være alle klienter der har booket tid denne uge. Klik derefter på ‘Klienter med aftaler i næste uge’, for at vælge alle klienter med dette filter. Den samme lille firkant vil da komme frem, så du kan sende en gruppebesked ud til alle disse klienter – uden at behøve at finde dem manuelt i din liste først.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close