Sygeforsikringen “danmark”

Danmark-logo

Hos Terapeut Booking tilbyder vi en integration til Sygeforsikringen “danmark”. “danmark” er en privat sygeforsikring, med hvilken du kan forsikre dig mod uforudsete sundhedsudgifter, såsom tandlægebesøg, medicin og meget mere.

Hvis du forbinder Terapeut Booking med Sygeforsikringen “danmark”, vil du kunne angive hvilke af dine ydelser, der skal indberettes til “danmark” og hvilke “danmark”-grupper dine klienter er medlem af. Integrationen til Terapeut Booking vil da lade dig indberette dine tilskudsberettede ydelser til “danmark” automatisk.

Hvilken information kan jeg finde på disse sider?

Formålet med denne hjælpeside er, at lade dig komme rigtig godt fra start med at aktivere “danmark”-app’en. Vi vil på de følgende sider gennemgå opsætningen af app’en ved hjælp af både billeder og en videogennemgang.

I vil altså i det følgende kunne blive klogere på:

Aktivering og opsætning af “danmark”-app’en

• Aktivering af app’en
  • Alt du skal vide for at registrere dig hos d-service og få dit ydernummer (eller opsætte det til indberetning hos os, hvis du allerede har en anden aftale.
  • Angivelse af Terapeut Booking som IT-leverandør.
  • Matching af ydelser med den korrekte ydelseskode.
  • Indberetning af faktura til “danmark”.
  • Videogennemgang af ovenstående