Faktura muligheder: Link eller PDF

Der er to måder du kan vælge at sende faktura til dine klienter på. Du kan enten vedhæfte en PDF-fil med fakturaen til den e-mail du har sendt ud. Eller du kan bruge ‘link til faktura’-funktionen, der lader dine klienter åbne fakturaen i deres browser og betale den online. Linket er sikret med en pinkode, for at holde din klients informationer sikre. Alternativt kan du aktivere begge disse muligheder for dine klienter.

PDF-fil

For at sende en PDF-fil med din klients faktura, skal du oprette en ny faktura og da klikke på ‘Send faktura’. Her vil du kunne vedhæfte fakturaen til din e-mail:

Billede der viser faktura vedhæftet som PDF

Fakturaen vil da blive vedhæftet din e-mail, med dine personlige betalingsdetaljer synlige for klienten.

Link til din faktura

Du kan også vælge at sende et link til dine klienter med fakturadetaljerne. Igen, start med at gå til ‘Send faktura’. Klik dernæst på Indsæt link til faktura for at indsætte linket i din e-mail:

Billede der viser faktura vedhæftet som link

Dine klienter vil kunne klikke på linket, og vil da få åbnet en browser med fakturadetaljerne. For at holde linket sikret, vil en unik pinkode blive automatisk genereret og sendt til dine klienter i den samme e-mail:

Billede der viser fakturamail sendt til klient

Dine klienter vil da nemt kunne indsætte pinkoden til at tilgå deres faktura:

Billede der viser faktura før indtastet pinkode

Hvis du bruger EasyPay, vil dine klienter nu finde to alternativer. Enten kan de downloade fakturaen som PDF, eller de kan betale den online med deres kreditkort. Lær mere om EasyPay og online betalinger her.

Du kan selv tilgå fakturaen fra dit system. Klik ganske simpelt på fakturaen som du ønsker at se i Faktura-overblikket. Dernæst vil du til højre finde link til din faktura med den associerede pinkode.

Billede af link til faktura

Med vores tilføjelse“Betal med MobilePay” har dine klienter mulighed for at vælge betaling med MobilePay på deres faktura. Det giver en nem og hurtig betaling via MobilePay. Funktionen er designet til at forbedre betalingsprocessen for både dig og dine klienter.

Udløbsdato for dit fakturalink

Det er vigtigt at understrege, at alle fakturalinks har en udløbsdato. Hvis dine klienter skal tilgå fakturaen efter udløbsdatoen, kan du let forny linket. Dette alternativ kan findes ved at klikke på den specifikke faktura i dit Faktura-overblik, til højre på siden.