Se din Online Booking fra dine klienters perspektiv

Der findes en masse funktioner og indstillinger til Online Booking. Netop derfor er det vigtigt, at du er i stand til løbende at tjekke resultatet af din Online Booking. Det er kun her du kan være sikker på at din bookingproces vil gå glat og at alt er korrekt sat op. Der er dog ingen grund til at bekymre sig om dette! Terapeut Booking har tilføjet en simpel funktion, der lader dig se din Online Booking fra dine klienters perspektiv.

Hvordan ser jeg min Online Booking?

Du starter med at gå til ‘Indstillinger’ i den øverste menu og klikke på ‘Online Booking’. På toppen af denne side vil du finde knappen der siger Klik her for at se din Online Booking:

Klientperspektiv i online booking

Et nyt vindue vil da åbne, og du vil få vist din Online Booking som den vil se ud fra dine klienters vinkel:

Online Booking fra klientperspektiv

Et generelt råd er at at teste bookingprocessen igennem så grundigt som muligt, før du linker den til din potentielle hjemmeside. Dette inkluderer:

• Vær sikker på at al information på forsiden er korrekt.
  • Tjek tilgængelig for de forskellige ydelser, for at være sikker på at åbningstider og tidsintervaller er korrekte.
  • Gennemfør bookingprocessen mindst én gang. Dette vil lade dig se de automatiske meddelelser, der vil blive sendt til dine klienter, og gøre dig bedre bekendt med bookingoplevelsen.
  • Hvis du bruger Klient Login kan det være en god idé at oprette din egen testklient, og selv prøve at logge ind.

For at opsummere: jo mere du ved omkring bookingprocessen, desto nemmere vil du kunne hjælpe dine klienter. Og hvis nogle spørgsmål skulle opstå som du ikke kender svaret på, så må du endelig skrive på [email protected]. Teamet hos Terapeut Booking sidder klar til at hjælpe!