Google kalender

Terapeut Booking tilbyder en integration, der gør det nemmere at synkronisere din TB-kalender med Google Kalender. Denne integration fungerer på flere måder:
– Du kan se alle dine aftaler fra Google direkte i Terapeut Booking.
– Du kan se dine bookinger fra Terapeut Booking i Google Kalender.
– Du kan blokere dine private Google Kalender-aftaler, så du ikke oplever bookinger i disse tidsrum.

Synkronisér din kalender med Google Kalender

Begynd med at aktivere appen “Google Kalender”. Alle apps finder du under “Apps” i den øverste menulinje. Derefter kan du scrolle ned til “Google Kalender”-appen og klikke “Aktiver”.

Google kalender aktivering

Først vil du få en hurtig oversigt over appen. I næste trin bliver du bedt om at vælge, hvilken Google Kalender-konto du ønsker at synkronisere med Terapeut Booking. Du kan kun vælge én konto. Hvis du senere ønsker at skifte denne konto, skal du deaktivere appen og starte installationen igen.

google kalender synkronisering

Når du har valgt, hvilken konto du vil forbinde, vil Terapeut Booking bede om adgang til din Google Kalender-konto. Accepter derefter vilkårene for at fortsætte installationen. Bemærk, at al information, der sendes fra Terapeut Booking, er krypteret for at sikre sikker håndtering af klientinformation.

Som det sidste trin vil du blive bedt om at vælge:
1) om du vil have, at integrationen skal fungere begge veje eller kun en vej, og
2) hvilken kalender fra Terapeut Booking, du ønsker at synkronisere med Google Kalender. Dette kan du også ændre senere under “Indstillinger” -> “Google Kalender”.

Google kalender indstillinger

Google kalender indstillinger

“Skjul”-funktionen

I “Indstillinger”-menuen for Terapeut Bookings “Google Kalender”-app kan du også vælge at skjule sensitiv information fra dine kalendere. Dette betyder, at der ikke vil blive vist nogen information om din klient i din Google Kalender, og du kan uden bekymring vise dit ugentlige skema til familie eller kolleger.

Du kan også vælge at få notifikationer i Google Kalenderen, når en ny aftale skal starte.

“Vælg kalender”

Under “Indstillinger” -> “Google Kalender” kan du også vælge, hvilke af dine Terapeut Booking-kalendre, der vises i Google Kalender. På denne måde behøver du ikke at få vist dine eventuelle medarbejderes kalendere i din Google Kalender.

Blokering

Integrationen med Google Kalender kan også blokere ledige tidspunkter i din Online Booking. Dette betyder, at hvis du opretter et event i din Google Kalender, vil den automatisk blokere denne tid og dag i din Online Booking, så du ikke risikerer at blive dobbelt-booket.

Gå til “Indstillinger” -> “Online Booking” -> “Andet” -> “Blokering” for at finde denne mulighed.

• Bemærk: For at de skal blokere tider i din Online Booking, skal dine events i Google Kalender være markeret som “optaget”. For at ændre indstillingerne i dine Google Kalender-events, gå til din Google Kalender-side og opret et nyt event. Vælg derefter “optaget”.

Du vil kun behøve at gemme denne indstilling én gang. Derefter vil alle dine nye aftaler automatisk blokere dine ledige tider i din Online Booking.