Behandlingsforløb

Terapeut Bookings nye app Behandlingsforløb vil hjælpe dig som behandler til at samle og gruppere dine klientaftaler i specifikke behandlingsforløb. Denne hjælpeside vil introducere og forklare, hvad man kan med denne nye app. Den vil også gennemgå muligheden for fakturering og sortering af journaler.

Hvad kan man med app’en Behandlingsforløb?

Med behandlingsforløb kan man gruppere ens aftaler i behandlingsforløb, som er givet til en bestemt klient. Det kan f.eks. være, hvis en klient bliver behandlet for to forskellige ting og hver af dem af en forskellig medarbejder.

Indtil nu har det ikke været muligt at få overblik over, hvilke aftaler og dertilhørende journalnotater der hører til hvilken medarbejder og hvilket behandlingsforløb, men med denne app har brugerne den forbedrede visualisering.

For at komme i gang med at benytte app’en, vil du blot skulle gå til ‘Apps’-menuen, og aktivere ‘Behandlingsforløb’. Herefter vil du kunne gå til en klients profil, og se en ny menu: netop ‘Behandlingsforløb’. Hvis du går til denne, og vælger + Opret behandling, så vil du se følgende pop-up:

Opret et behandlingsforløb

Du vil her have mulighed for at udfylde en del forskellige felter. Hvilken type behandling der er tale om, hvem der dækker forløbet, startdato, slutdato, henvisningsdato, osv.

Eksempel: En forsikring dækker X antal aftaler for en klient

Som nævnt, så er det med denne app muligt at gruppere din klients aftaler i behandlingsforløb, så det skaber et bedre overblik for dig som behandler.

Et eksempel på dette kan være, hvis et forsikringsselskab dækker et givent antal aftaler for en klient. Indtil nu har brugerne selv skullet holde styr på dette, hvilket har været en tung manuel opgave. Med denne app bliver overblikket forbedret på den måde, at du ikke manuelt skal holde styr på, hvor mange sessioner, din klient har tilbage. Det kommer også til at gøre det nemmere for dem at opkræve betalingen fra forsikringen i forhold til behandlingen.

Behandlingsforløb-app’en fungerer rigtig godt sammen med vores anden app Kontakter og betalere. Kontakter og betalere lader dig oprette faste betalere – en forælder, en forsikring, mm. – og tilknytte dem til de relevante klienter.

Hvis man har aktiveret ‘Kontakter og betalere’, vil man altså kunne tilknytte en allerede oprettet kontakt et behandlingsforløb. Når behandlingsforløbet skal faktureres, vil kontaktens information være auto-udfyldt. Et aktivt behandlingsforløb kan tilgås på klientprofilen, og kan se således ud:

PFA behandlingsforløb eksempel

Fakturering med Behandlingsforløb-app’en

Hvis du har oprettet et behandlingsforløb på eksempelvis 5 behandlinger, så vil systemet hjælpe dig med at holde styr på, hvor mange behandlinger der er tilbage.

Du vil kunne gå til ‘Behandlingsforløb’ på klientprofilen, klikke på forløbet, og vælge ‘Opret faktura’. Alle de ikke fakturerede behandlinger fra dette forløb vil da blive tilknyttet en faktura. Denne kan let godkendes, og sendes til rette vedkommende til betaling.

Sorter dine journaler

Du vil også kunne sortere dine journaler, når du skal printe dem. Når du opretter en journal, vil du kunne vælge, om den skal tilknyttes et behandlingsforløb. Når du derefter klikker på ‘Print’-knappen i journalen, vil du få mulighed for at vælge, at der kun skal printes journaler tilknyttet behandlingsforløbet:

Print journal

Det samme gælder, hvis du går til ‘Aftaler’-menuen på klientprofilen. Her kan du også vælge en ‘Print’-knap, og her kan du på samme måde vælge, om du ønsker at printe aftaler for et specifikt behandlingsforløb. Du kan også vælge, hvilke eksportkolonner skal inkluderes, såsom start og sluttidspunkt og ydelse. Ligeså kan du vælge, om aflyste aftaler skal inkluderes:

Eksportkolonner til aftaler

I må endelig række ud til os på [email protected], hvis I har flere spørgsmål til denne apps funktionalitet 🙂