Kombiner klienter

Nogle gange bliver klienter ved et uheld oprettet to gange i din klientliste. Dette kan f.eks. ske, hvis en klient registrerer sig på din bookingside flere gange, og opretter en ny profil hver gang. Det kan dog give nogle problemer, hvis man blot sletter den ene klientprofil. Måske havde din klient indtastet forskellige vigtige informationer på de forskellige profiler. Dette vil betyde, at deres information nu er spredt ud over forskellige klientprofiler. Eller måske er du allerede begyndt at skrive i to forskellige journaler for den samme klient. Derfor vil det være problematisk at slette den ene kopi.

Men her er der ingen grund til bekymring! Terapeut Bookings ‘Kombiner klienter’-funktion gør det muligt at kombinere to forskellige klientprofiler, og derved kombinere deres information.

Sådan kombinerer man klientprofiler

For at kombinere to klienter, start med at gå til en af denne klients profiler. Lige over klientens navn og information, vil du se muligheden ‘Kombiner klienter’. Klik på denne knap og vælg herefter hvilken klientprofil du vil kombinere med den du er inde på. Klik ‘Næste’.

 

Til sidst vil du se et overblik af de to profiler du er ved at kombinere. Som du kan se i nedenstående eksempel, er det klientprofilen med mest data der vil tage forrang. Du har dog altid mulighed for at ændre dette. Her er det vigtigt at sige, at data fra begge profiler vil blive overført til hovedprofilen med det samme. Dette betyder at ingen vigtig information går tabt i processen, og at du nu kan finde al relevant information på én profil alene.

Endelig, klik på ‘Kombiner klienter’, for at kombinere profilerne, og du vil herefter kun have én hovedprofil for klienten tilbage i systemet.

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close