Oprydning

Med nye regler og reguleringer, er det vigtigt at terapeuter og behandlere håndterer deres data korrekt. Med vores ‘Oprydning’-app, kan du let lokalisere klienter der har været inaktivere over en længere periode. Du tilføjer blot et interval for hvornår data skal slettes, og så vil Terapeut Booking sørge for resten automatisk. På denne måde behøver du ikke bekymre dig om at skulle slette noget manuelt. Desuden, hvis du er påkrævet at slette sensitiv information efter eksempelvis fem år, så kan du blot indstille din konto til at slette klienter, der har været inaktive i fem år.

Opsætning af app’en

Først vil du skulle finde ‘Oprydning’-app’en og aktivere den på app-siden. Et trin i aktiveringsprocessen vil være at opsætte app’en. Her kan du vælge antal tid en klient skal have været inaktiv, før de bliver slettet. Kort fortalt, så kan du skrive et hvilket som helst antal år, som dine regler påkræver. Ud over tidsrammen, kan du også specifikt definere hvad ‘En klient uden aktivitet’ betyder for dig. Du har flere forskellige muligheder her, såsom: ingen aftaler, ingen journalindlæg, ingen sendte e-mails eller SMS’er, osv.

Billede der viser definition af inaktivitet

Så snart du når opsat app’en, kan du se og redigere den under ‘Indstillinger’ -> ‘Oprydning’. Her vil du også kunne se de klienter der er defineret som inaktive inden for den valgte tidsperiode. Du vil blive notificeret 7 dage før en klient slettes, og du vil have mulighed for at annullere sletningen hvis du ønsker dette.

Billede der viser indstillinger for Oprydning

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close