Opret journalskabeloner

Oprettelse af færdige skabeloner til dine journaler hjælper dig med at skrive nye journalindlæg mere effektivt. Med Terapeut Booking kan du oprette så mange skabeloner, som du har brug for. Disse kan nemt bruges hver gang, du skal skrive et nyt journalindlæg.

Hvordan oprettes en ny skabelon?

For at oprette en ny journalskabelon, skal du først gå til “Indstillinger” og derefter klikke på “Journal”. Her kan du tilføje eller redigere skabeloner.

Journal skabelon indstillinger

Du finder også alle dine eksisterende skabeloner på denne side. For at oprette en ny skabelon, skal du klikke på den grønne knap “Opret ny skabelon”.

Opret her fra din nye skabelon med hjælp fra redigeringsværktøjerne. Der er flere skrifttyper at vælge mellem – blandt andet fed skrift, understreget, og gennemstreget. Du kan også lave skemaer, afsnit og lister.

Læg også mærke til de ‘tags’, du kan bruge. I billedet herunder bruger jeg blandt andet tagget “@klient_navn“. Dette tag indsætter helt automatisk klientens navn, når jeg skal skrive journalindlægget.

Oprettelse af journalskabelon i systemet

Klik derefter på “Gem” for at tilføje din nye skabelon – så er den klar til brug med det samme.

Indsæt en skabelon i dit journalindlæg

For at indsætte en skabelon i dit journalindlæg, skal du blot klikke på “vælg skabelon” øverst i højre hjørne af det nye indlæg.

Her fra kan du nemt vælge blandt de skabeloner, du har oprettet i systemet:

Oprettelse af journalindlæg i en klients journal

Når du klikker på den skabelon, du vil bruge, indsættes den automatisk i dit journalindlæg.

Udfyld de nødvendige oplysninger – og så er du færdig!

Organiser dine journalskabeloner

Du kan også organisere dine journalskabeloner, så du altid har den rette journalskabelon lige ved hånden. Du skal endnu en gang ind på “Indstillinger” -> “Journal” for at gøre dette.

I “Skabeloner” oversigten kan du se alle dine journalskabeloner. Ved siden af den grønne knap “Opret ny skabelon”, har du også knappen “Organiser skabeloner” – denne kan du klikke på for at organisere dine journalskabeloner.

Knap for organisering af journalskabeloner i Terapeut Booking

Sorter dem præcis som du vil og gem så rækkefølgen. Du skal bruge klik-og-træk for at ændre rækkefølgen.

Organisering af journalskabeloner

Nu kan du prøve at gå ind på din klients journal og oprette et nyt journalindlæg. Her kan du se, at din valgte rækkefølge er afspejlet i klientens journal. Du får det nemme overblik over journalskabelonerne, og det tager kun et øjeblik.

Journal skabelon valg i journalindlæg

Så har du det fulde overblik over dine journalskabeloner og en lidt nemmere hverdag!