Terapeut Booking vs. Onlinebooq, Planway, EasyMe og SuperSaaS

Det er vigtigt, at du som behandler har et bookingsystem, der passer bedst muligt til dine behov og til din klinik. Men det er ikke en let beslutning at tage, da der er mange forskellige udbydere på markedet.

Vi vil super gerne have, at du får det system, som passer dig og dine specifikke behov bedst. Så hvordan finder du ud af, hvem der er den bedste udbyder for dig? Der er ikke et endeligt svar, da det kommer an på, hvilke funktioner, der er vigtige for din daglige arbejdsgang.

Her er det jo helt naturligt at sammenligne mulighederne. Vi har sammenlignet Terapeut Booking systemet med Onlinebooq, EasyMe, SuperSaaS og Planway. Du kan finde oversigten over sammenligningerne herunder, og vælge at klikke dig videre ind på hver sammenligningsside.

Hvis du lige nu benytter et andet system, og har lyst til at teste Terapeut Booking, vil du let kunne flytte dine klienter og journaler over i vores system på denne side via vores sikre link. Super nemt!

Comparisons Hero

Alternativ til Onlinebooq

Onlinebooq er et fantastisk værktøj, der gør det muligt for dig at arbejde mere effektivt. Du har brug for et system som Onlinebooq, hvis det er afgørende for dig, at administrative aktiviteter ikke tager for meget tid. Det er efterhånden ved blive et krav for enhver terapeut eller klinik med funktioner som online booking døgnet rundt, SMS-påmindelser til klienter og mulighed for videokonsultationer.

Du kan bruge Terapeut Booking som en platform til at bestemme den optimale grad af tilpasning og automatisering. Vi har kigget på Onlinebooq, for at hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning, og vi har lavet en sammenligning, for at vise de vigtigste lighedspunkter og uligheder mellem Onlinebooq og Terapeut Booking.

Læs mere om Onlinebooq
Person skriver på computer

Alternativ til Planway

Planway er et planlægningsværktøj til fagfolk, der støtter dig i hele din arbejdsdag, fra planlægning til fakturering. Ved at bruge et system som Planway kan du gå papirløs, forenkle klientbooking og administrere din tidsplan på én gang. Denne online løsning er fremragende til at arbejde fra enhver enhed, uanset om du er på et kontor eller på farten. 

På grund af vores store udvalg af apps, som du kan installere inden for din konto, giver Terapeut Booking også en hel masse funktioner og værktøjer til at hjælpe dig med at administrere administrationen på din klinik. Begge systemer er glimrende valg, og det vil være op til dig som bruger, hvad du vil foretrække. Med Terapeut Booking har du en platform, hvor du kan vælge en meget stor grad af tilpasning og automatisering. Vi har sammenlignet Planway og Terapeut Booking, for at fremhæve deres vigtigste ligheder og forskelle, og for at hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning.

Læs mere om Planway
Mand har en bog på bordet og holder onlinemøde med en anden mand

Alternativ til EasyMe

EasyMe er et bookingsystem, der fungerer perfekt almindelige konsultationer, videokonsultationer og events. Brug af et system som dette er afgørende for central styring af aftaler, klientoplysninger og automatisk online fakturering.

Begge systemer er glimrende muligheder, og det vil komme an på den enkelte bruger, hvilket system du foretrækker. Hos Terapeut Booking respekterer vi i høj grad dit forhold til dine klienter, og vi er klar over, hvor afgørende det er at bevare en menneskelig forbindelse, selv når du og din praksis bliver mere digitale, så dine klienter ved, at du stadig er til rådighed for dem.

Med Terapeut Booking har du en platform til at finde et godt niveau af personliggørelse og automatisering. For at hjælpe dig med at træffe det bedste valg for dig, har vi undersøgt EasyMe, og lavet en sammenligning, for at vise de vigtige ligheder og forskelle.

Læs mere om EasyMe
telefon med Terapeut Booking logo

Alternativ til SuperSaaS

SuperSaaS er et godt værktøj at have ved hånden, og det giver dig mulighed for at sætte automatisering på det administrative arbejde. Du vil blive glad for et system som SuperSaaS, hvis noget af det afgørende for dig er, at administration ikke tager for meget tid. Derudover tilbyder SuperSaaS forskellige abonnementsplaner, alt efter hvad du har brug for.

Det er helt sikkert, at begge systemer er nogle super gode valg, med en del forskellige muligheder. Terapeut Booking vil være et godt alternativ, hvis det er afgørende for din praksis at kunne sætte automatisk indberetning til Sygeforsikringen “danmark”, samt nemt splitte dine fakturaer i tilfælde af betaling fra forsikring, og benytte vores integration til MedCom.

Du kan bruge Terapeut Booking som en platform til at bestemme den optimale grad af tilpasning og automatisering. For at hjælpe dig bedst muligt med at træffe den rette beslutning for dig, har vi kigget på SuperSaaS, og lavet en sammenligningsside for at vise hvor SuperSaaS og Terapeut Booking ligner hinanden, og hvor de adskiller sig.

Læs mere om SuperSaaS
mand der skriver på computer
Sammenligner

Hvad kan Terapeut Booking?

Terapeut Booking har en lang række funktioner og apps, og vi tilføjer hele tiden flere. Vi modtager en masse værdifuld feedback fra vores kunder, og på baggrund af det har vi lavet tabellen og sammenlignet de vigtigste egenskaber ved en online bookingplatform. Hvis du foretrækker at få en detaljeret sammenligning med en af konkurrenterne, skal du blot klikke på navnet: Onlinebooq, EasyMe, Planway og SuperSaaS.

TerapeutBooking

Hvorfor Kim bruger Terapeut Booking:

Comparison Avatar
Kim Hough Gestaltterapeut

”Før Terapeut booking brugte jeg min tid på at kommunikere frem og tilbage for at finde en tid til en booking, nu går cirka 90% af mine kunder selv ind på online booking og bestiller tid selv.”

Comparison App Icon

Kim er vild med, at det er så nemt at fakturere med Terapeut Booking, og at det kan gøres direkte fra kalenderen. Alle de funktioner, hun har brug for, er samlet i ét program. Kim siger: "Det, jeg kan lide ved Terapeut Booking er, at de har flere løsninger ét sted."

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close