Import/Eksport

Med Terapeut Bookings Import/Eksport-funktion, kan du med lethed overføre data til Terapeut Booking eller downloade det fra Terapeut Booking. Dette er et værdifuldt værktøj hvis du eksempelvis skifter fra Terapeut Booking fra et andet bookingsystem. Det kan også være nyttigt, hvis dine klienter spørger at få diverse data. Det er gratis at importere eller eksportere filer i systemet, og du kan gøre det så ofte som du ønsker.

Hvordan man importerer en fil

Start med at gå til ‘Indstillinger’ i den øverste menu, og vælg Import/Eksport. Her kan du vælge mellem at importere en klientliste eller en fil med klientjournaler:

Billede der viser importmuligheder

For at importere en fil, klik på Importer klienter eller Journal import (eller træk og flyt filen hertil i skyen). Vælg herefter den fil fra din computer som du ønsker at importere.

Efter at have uploadet CSV-filen, med klienter, vil du blive komme til en oversigt, hvor du vælger hvilke informationer fra CSV-filen, der skal importeres med over i Terapeut Booking. Du vil skulle ‘matche’ de relevante felter, så f.eks. “Navn”-feltet i Terapeut Booking vil matche med “Navn”-feltet, som du forsøger at importere fra din CSV-fil.

Billede af import siden.

Bemærk venligst, at Importfunktion kun accepterer CSV.-filformat. Hvis din fil med klientinformationer eller journaler for nuværende er i et andet format, kan du altid række ud til os på [email protected], og så vil vi hjælpe dig med overføre dine data på sikker vis.

I det næste skridt, vil du skulle tilknytte den data der er på din CSV.-fil til de korrekte attributter på journal- eller klientfilen. Dette gøres ved at vælge hvilken CSV.-kolonne i  din fil der bedst repræsenterer disse attributter:

For at færdiggøre din import, klik ‘Næste’. Det vil tage omkring 30 minutter for filen at blive importeret til dit system. Al information om dine importerede klienter/journaler kan da findes under ‘Klienter’-menuen.

Bemærk venligst, at det er nødvendigt at importere en csv-fil med klientdata, før du kan importere journaldata. Det er afgørende, at de klient-id’er, der importeres fra klient-csv-filen, matcher de klient-id’er, der findes i journal-csv’en. Dette er nødvendigt, da systemet skal kunne identificere, hvilken klient en given journal tilhører. Som en konsekvens af dette, er det heller ikke muligt at importere journaler for klienter, der er blevet oprettet manuelt i systemet uden brug af importfunktionen.

Problemer med overførsel/import af data?

Vores udviklingsteam vil også meget gerne hjælpe med overførslen, hvis du rækker ud til os på mail på [email protected]. Så har vi mulighed for at oprette et sikkert dataoverførselslink, og hjælpe med overførslen af data.

Hvordan man eksporterer en fil

Der er en række muligheder for eksport af data i systemet. Du kan eksempelvis eksportere information om alle dine faktura, aftaler, journaler (både i PDF- og i CSV.-format) og ydelser. For at eksportere en fil, klik ganske enkelt på den fil du ønsker at eksportere og klik da på Eksporter.

Billede der viser eksportfunktionen

På få sekunder vil filen være klar til at blive downloadet. Filen vil da være tilgængelig for download de næste 24 timer efter dens oprettelse.

Billede der viser allerede eksporteret data

Du kan også vælge at downloade filer indenfor et specifikt datointerval. For at vælge dette interval, klik på Eksporter i dato-interval og vælg da intervallet:

Billede der viser eksport indenfor datointerval

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close