Ledige tider

Mens åbningstiderne for din klinik kan redigeres på kalenderforsiden, så er der nogle yderligere indstillinger i Terapeut Booking, der vil have indflydelse på dine online ledige tider. Disse inkluderer tidsinterval, grænse for booking, den nærmest mulig bookingtid, og tilgængeligheden for dine kalendere. Alle disse indstillinger vil blive forklaret på denne side.

Tidsintervaller

‘Tidsinterval’ bestemmer med hvilket mellemrum dine ledige tider vises i din Online Booking. Dette bestemmer altså antal ledige tider: Korte tidsintervaller vil give dine klienter flere muligheder når de booker. Længere tidsintervaller vil gøre antallet af ledige tider mindre, og du vil have større kontrol med dit skema.

Eksempel 1: Et tidsinterval sat til 5 minutter vil lade klienter booke tid kl. 9:00, 9:05, 9:10, 9:15, osv.

Eksempel 2: Et tidsinterval sat til 60 minutter vil lade dine klienter booke tid kl. 9:00, 10:00, 11:00, osv.

For at sætte dine tidsintervaller, skal du gå til ‘Indstillinger’ i den øverste menu, og vælge ‘Online Booking’. Under menuen kaldet ‘Ledige tider’, vil du kunne se muligheden for tidsintervaller:

Billedet viser hvor tidsintervaller findes i dine indstillinger

Bemærk at du kan sætte et nyt tidsinterval for hver oprettet kalender. De generelle åbningstider og pauser du har tilføjet til den kalender, vil da automatisk blive matchet med det tidsinterval du har valgt. Dette betyder, at de tilgængelige ledige tider vil variere afhængig af dine generelle åbningstider.

Eksempel 3: Hvis du åbner din klinik kl. 9:15, og du har sat dit tidsinterval til 60 minutter, vil dine klienter kunne booke en tid kl. 9:15, 10:15, 11:15, osv.

Endelig, husk at klikke ‘Gem indstillinger’, for at gemme dine tidsintervaller.

Booking begrænsning

Med funktionen ‘Booking begrænsning’, kan du bestemme for mange aftaler du ønsker at have på en dag. Dette lader dig have mere fleksibilitet i forhold til dine ledige tider, uden at forpligte dig til mere arbejde end du kan holde til. Din Online Booking vil da automatisk lukke, når det maksimale antal aftaler på en dag er blevet nået.

For at redigere din Booking begrænsning, gå til ‘Indstillinger’ i den øverste menu, og klik på ‘Online Booking’. Her vil du finde ‘Ledige tider’ i menuen, og herunder ‘Booking begrænsning’:

Billede der viser booking begrænsning

Igen, klik på ‘Gem indstillinger’ for at gemme dine indstillinger.

Nærmeste og længste booking tid

Hvis du ønsker, har du mulighed for at vælge hvor tæt og hvor langt ud i fremtiden dine klienter skal kunne booke en aftale med dig. Dette vil hjælpe dig med at undgå bookinger i sidste sekund eller bookinger for langt ud i fremtiden.

For at indstille dette, skal du igen ind under ‘Indstillinger’ –> ‘Online Booking’ –> ‘Ledige tider’:

Billede der viser nærmeste og længste bookingtid

Endelig, klik på ‘Gem indstillinger’ for at gemme din nærmeste og længste bookingtid.

Synlighed af kalendere

Den sidste indstilling bestemmer synligheden af dine kalendere. Kalendere skal aktiveres til Online Booking, for at dine klienter kan booke aftaler i dem online.

For at aktivere en kalender til online bookinger, gå til Indstillinger –> Online Booking –> Ledige tider og vælg hvilke kalender du ønsker at aktivere. Den grønne knap signalerer at kalenderen er aktiveret:

Billede der viser tilgængelige kalendere

Endelig, klik på ‘Gem indstillinger’ for at aktivere kalenderen.