Nå ud til tusindvis af kunder med Partnerprogrammet

Terapeut Booking hjælper tusindvis af terapeuter og klinikker med at digitalisere deres virksomheder for at gøre deres hverdag mere effektiv. Bliv en del af vores Partnerprogram og start din egen app til allerede eksisterende brugere, støt andre virksomheder ved at distribuere vores platform og blive forhandler eller forenkl dit arbejde i en større klinik.

Bo Møller, grundlægger af Terapeut Booking

Hvem kan blive partner med os?

Vores Partnerprogram er den nemmeste måde at lade virksomheder eller enkeltpersoner i dit samfund få adgang til Terapeut Booking. For at du får den bedste mulighed for dig, har vi oprettet tre forskellige partnertyper, som du kan vælge imellem:

Venn diagram med Terapeut Booking i midten
Virksomheder

For virksomheder, der ønsker at udbyde deres produkt eller software via Terapeut Booking

Uanset om du har en platform, eller et stykke software, er der muligheder for at blive samarbejdspartner med Terapeut Booking. Drag fordel af et partnerskab med os og øg jeres vækst. Vi ser frem til, at høre fra dig.

Udforsk vores muligheder for virksomheder
Billede der repræsenterer at være partner til paraplyorganisationer
Forhandlere

For virksomheder og organisationer, der ønsker at distribuere Terapeut Booking og blive forhandlere

Vi har gjort det let at videresælge Terapeut Booking til uafhængige behandlere og filialer, så du kan skræddersy prisen og tjene en månedlig indtægt.

Udforsk vores program for forhandlere
Partnerside for større klinikker billedrepræsentation
Større klinikker

For større klinikker, der huser flere uafhængige terapeuter

Med vores nye partneropsætning kan vi hjælpe dig med at forenkle det administrative arbejde mellem flere selvstændige terapeuter, der arbejder under samme tag, men med et vist niveau af uafhængighed.

Udforsk vores program for større klinikker

Hvorfor skal du blive partner med os?

Ved at integrere Terapeut Booking på din platform eller dele systemet med andre terapeuter kan vi hjælpe din virksomhed med at vokse og blive endnu mere effektiv.

Maria Särén, grundlægger af Emanera og tilfreds bruger af Terapeut Booking
Maria Särén Stjerner

For mig er det ekstremt værdifuldt at have et enkelt system, der tager sig af alt, hvad jeg har brug for hjælp til.

Vores partnerprogram gør det nemt for dig at få mest muligt ud af Terapeut Booking og de værktøjer, vi har forbedret gennem årene - hvilket sparer dig den tid og energi, det tager at udvikle software fra bunden. Derudover vil du have et helt team, der arbejder sammen med dig og altid være klar til at hjælpe.

Så vil du være vores partner?

Fedt! Vi elsker at arbejde med andre store virksomheder for at hjælpe klinikker, privat praksis, hospitaler, terapeuter og alle vores andre kunder med at få deres forretning til at vokse.

Så tag et kig på de forskellige partnersider afhængigt af, hvilken slags partnerskab du leder efter, eller kontakt os, hvis du har yderligere spørgsmål.

Kontakt os
Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close