Manager-bruger

På denne side kan du læse om, hvordan vores Manager-bruger fungere, hvilke funktioner og begrænsninger der er når du har en Manager-bruger.

Hvis du ønsker at oprette en manager-bruger skal du kontakte support teamet på [email protected]

Managerbrugeres funktioner

Managerbrugeren giver dig mulighed for at administrere flere separate Terapeut Booking-brugere under én Manager/administrator-login. Dette betyder, at du kan tilknytte et forskelligt CVR-numre til hver bruger og aktivere individuelle apps til hver bruger, hvilket tillader adskilt regnskab og andre funktioner.

Når en Managerbruger oprettes, har manageren ikke adgang til de individuelle profiler for tilknyttede Terapeut Booking-brugere. Dataen på de enkelte profiler er skjult for Managerbrugeren, som mere eller mindre kun har adgang til statistik for brugerne. Ønsker en Managerbruger adgang til individuelle profiler, kan det dog lade sig gøre.

En Managerbruger kan invitere eksisterende Terapeut Booking-brugere til at blive tilknyttet deres management. Den tilknyttede bruger modtager en notifikation, som de kan acceptere eller afvise.

Begrænsninger for Managerbrugere

Da hver bruger er teknisk adskilt, er det vanskeligt at dele data mellem dem. Der er heller ikke mulighed for at dele kalendere eller have en delt klientdatabase mellem tilknyttede brugere, udover en enkelt kalender ved brug af Google Kalender-app’en.

Sammenligning med Medarbejder-app’en

• Med Medarbejder-app’en er der flere muligheder for at administrere adgangsrettigheder for den enkelte bruger sammenlignet med Managerbrugeren.
  • I Medarbejder-app’en er det ikke muligt at adskille regnskabet mellem hovedprofil og medarbejder, men der kan kun integreres med én regnskabsapp.

Vil du i gang med en Manager-bruger?

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information om Managerbrugere? Kontakt os gerne på [email protected].