Ratebetalinger

Hvis du har aktiveret app’en ‘Ratebetalinger’, vil du kunne give dine klienter mulighed for at betale i rater. App’en kan bruges både til online betaling og til manuel fakturering. Hvad du end vælger, så vil Terapeut Booking automatisk oprette og håndtere antallet af ratebetalinger.

Hvordan slår jeg ratebetaling til for online bookinger?

Start med at aktivere app’en i Terapeut Bookings Apps-menu. Du vil finde den i kategorien ‘Betaling’ ved siden af EasyPay.

For at aktivere ratebetalinger for dine online bookinger, gå til ‘Ydelser’ i den øverste menu. Derefter klikker du på den ydelse for hvilken du ønsker at muliggøre ratebetaling. Under Online Booking kan du aktivere din ydelse for online bookinger. Hvis ydelse er gjort tilgængelig i Online Booking, vil du finde muligheden for ratebetaling herunder:

Billede der viser betalingsrater på ydelse

Det er op til dig at beslutte antal betalingsrater og hvor ofte (dagligt/ugentligt/månedligt) raterne skal trækkes. Hvis du vælger intervalmuligheden ‘Specifikt interval’, kan du vælge et specifikt antal dage mellem hver betaling. Endelig, tryk på ‘Gem’ for at aktivere ratebetaling for din ydelse.

Når dine klienter booker denne ydelse gennem din Online Booking, vil de nu finde følgende betalingsmulighed:

Billede der viser betalingsrater for klienten

Hver betalingsrate vil da automatisk blive trukket fra klientens kort. En kvittering med det fuldstændige beløb vil også blive sendt til klienten med det samme.

Hvordan bruger jeg ratebetalinger for faktura?

Hvis du for nuværende ikke bruger EasyPay til online betalinger, så kan du stadig gøre brug af ratebetalinger. Ratebetaling kan nemlig også knyttes til manuelle faktura.

For at splitte en faktura op i mindre rater, start med at gå til ‘Fakturaer’ i den øverste menu. Herefter opretter du en ny faktura. Lige under fakturainformationen, vil du kunne se muligheden for ratebetalinger:

Billede der viser ratebetalinger på faktura

Vælg antal rater og hvor ofte klienten skal betale (dagligt/ugentligt/månedligt). Herefter klikker du gem og sender fakturaen til din klient. Separate faktura for hver betalingsrate vil da blive oprettet og sendt til din klient henover betalingsperioden.

Tip: Ved at kombinere Ratebetalinger med Klippekort, kan du tilbyde dine klienter et medlemsskab eller abonnement til dine ydelser. For at lære mere om abonnementsløsningen, tjek vores guide til Klippekort lige her.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close