Private links til ydelser

Hvis du kun vil vise bestemte ydelser til en gruppe af klienter i din Online Booking, kan du oprette private links med de valgte ydelser. Du vil derefter kunne dele linket til de klienter du ønsker. Hvis du har mange ydelser i flere ydelsesgrupper, kan dette være særligt nyttigt. Det kan også være smart, hvis du kun vil have en kampagne med bestemte ydelser.


Ved at bruge denne funktion kan du altså gøre det lettere at tilbyde dine ydelser til en bestemt gruppe af klienter. Det kan for eksempel være en god løsning, hvis du vil have en virksomhedsaftale, der kun omfatter visse ydelser. Så kan de, der er dækket af aftalen, få tilsendt linket og booke en tid via det.

Hvordan bruger jeg denne funktion?

Når du er logget ind i dit Terapeut Booking-system, finder du funktionen under “Ydelser” i hovedmenuen. Før du opretter linket, skal du vælge, hvilke ydelser du vil inkludere i linket. Brug funktionen “Vælg ydelser”, og vælg de ydelser, du gerne vil have med i dit link.

Når du har valgt alle de ydelser, du ønsker at inkludere, skal du klikke på “Opret ydelsesgruppelink”. Herefter vil Terapeut Booking automatisk oprette et privat link til din udklipsholder, baseret på de valgte ydelser. Dette giver dig mulighed for at dele det private link direkte til dine klienter eller tilføje det til din hjemmeside eller sociale medieplatform.

Når dine klienter tilgår linket, vil de altså komme direkte til de ydelser, du har valgt. Det er dermed en måde at tilpasse din Online Booking alt efter hvilke klienter der tilgår den. Når klienten tilgår det private ydelseslink, vil de komme til en version af din Online Booking, hvor det kun er netop de ydelser, du har valgt, der vil være tilgængelige:

Det lader dig på denne måde selv bestemme, hvilke ydelser du vil vise for hvilke klienter.

Skriv endelig til os på [email protected], hvis du har nogle spørgsmål til dette 🙂

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close