Tilføj nye faktura

For at tilføje en ny faktura, skal du gå til ‘Fakturaer’ i den øverste menu. Herefter skal du klikke på Opret ny faktura. Du kan også klikke på en booking direkte i din kalender, og da vælge ‘Opret ny faktura’. Informationen fra denne booking vil da automatisk havne på din faktura.

I det næste trin, vil du have mulighed for at redigere og tilføje al nødvendig information omkring din nye faktura. Bemærk venligst at al information vil være synlig for din klient når de åbner fakturaen.

Rediger information i faktura

Start med at vælge hvilken klient du vil sende fakturaen til i Vælg klient-feltet. Klik da på feltet under ‘Ordrelinjer’ for at vælge hvilken ydelse fakturaen er relateret til, eller hvilken ydelse du vil tage betaling for:

Prisen for din ydelse vil automatisk blive vist i din faktura. Du kan dog altid redigere prisen som du ønsker. For at tilføje endnu en ordrelinje (ydelse) til din faktura, klik på Tilføj ny ordrelinje, og vælg igen den ydelse eller aftale du vil tage betaling for.

Endelig, vælg Dato for udført arbejde og Forfaldsdato for din faktura. Forfaldsdatoen vil markere den sidste dag hvor din klient skal betale.

Rediger din personlige information

Indholdet under Dine oplysninger på fakturaen er det samme som du har tastet ind i dine profil-indstillinger. For at redigere denne information, gå til ‘Indstillinger’ i den øverste menu og vælg ‘Din profil’. Her kan du tilføje den information du ønsker at vise i dine faktura og i din Online Booking.

Se status på din faktura

Hvis du klikker på en aftale i din kalender, vil du med det samme kunne se om aftalen er blevet faktureret eller ej:

På aftalen i din kalender, vil et lille ikon også vise dig status af betalingen.

Tjek-ikonet betyder at din faktura er blevet betalt:

Faktura-ikonet betyder at din faktura er blevet sendt ud, men endnu ikke betalt: