Tilføj og lås et journalindlæg

Opret et nyt journalindlæg

For at oprette et nyt journalindlæg, skal du gå til “klienter” og derefter klikke på den klient profil som du gerne vil tilføje et indlæg til. Klik herefter på “opret nyt journalindlæg”

Her vil du have muligheden for at skrive og redigere dit nye journalindlæg, hvor der er en række af redigeringsværktøjer tilgængelige for dig.

• Vælg forskellige skrifttyper
  • Tilføj overskrifter
  • Indsæt en tabel eller tilføj både nummererede eller punktopstillede lister

Når du har oprettet dit første journalindlæg, skal du klikke på “gem” herefter vil dit journalindlæg gemmes under klientens journal

Sådan låser du et journalindlæg

Alle journaler kan underskrives eller låses efter de er redigeret. Derfor har vi i Terapeut Booking oprettet en funktion der gør det nemt at låse et journalindlæg. Når du har gemt din note i klientens journal, har du mulighed for at låse journalindlægget. Dette gør du ved at klikke på det lille ikon der ligner en lås. Når dette er gjort, kan du ikke længere redigere eller slette journalindlægget.

Hvis du har flere medarbejdere i din klinik, hvor alle har adgang til de samme klienten, så kan du nemt se hvem der har oprettet og underskrevet journalindlægget. Samtidig kan du også se på hvilket tidspunkt dette indlæg er oprettet.

Dette vil også være synligt for klienterne, hvis de spørger om de må se et uddrag af deres journal.