API og integration

Opret forbindelse til vores API og opbyg uafhængige applikationer til at oprette forbindelse til dit Terapeut Booking system. Brug det selv eller få din applikation vist i vores app store.

Se vores API dokumentation
Opret forbindelse til API og byg på applikationer

Opret en integration til dig selv eller distribuer applikationer til tusinder af klinikker

Distribuer din app til tusinder af klinikker

Gennem vores partnerskabsprogram gør vi det muligt for udviklere og virksomheder at udvikle og distribuere tilpasset software til vores kunder gennem vores app store. Hvis du allerede har udviklet en app eller integration, og du ønsker at offentliggøre den til en masse klinikker, skal du besøge vores partnerskabsside .

Integrer med en enkelt klinik

Heldigvis er det virkelig let at begynde at udvikle integrationer og brugerdefineret software til Terapeut Booking. Uanset hvilken type kode, du ønsker at skrive, kalder vi dette "apps". Følg blot vores retningslinjer nedenfor for at komme i gang. Kontakt vores supportteam , hvis du har spørgsmål. Velkommen om bord!

Kom igang med din integration på få minutter

Med et team, der altid er på vagt, er vi i stand til at være ekstremt lydhøre over for vores kunder og skabe et langvarigt forhold, som vores kunder værdsætter.

Adgangsnøgle til din personlige API gennem Terapeut Booking

Få en personlig adgangsnøgle

  1. Log ind på din personlige Terapeut Booking konto
  2. Gå til din Apps side og aktiver API appen
  3. Gå derefter til API indstillingerne
  4. I sektionen for personlige adgangsnøgler kan du klikke for at oprette en ny adgangsnøgle
  5. Kopier den nye adgangsnøgle. Du vil ikke kunne se den igen, så pas godt på den. Hvis du skulle miste den kan du oprette så mange nye adgangsnøgler du vil
  6. Tilføj en "Authorisation header" til din anmodning "Bearer-value" {token} hvor {token} er din kopierede token fra tidligere

Opret din første anmodning til Terapeut Bookings API

Dette er den mest basale anmodning, du kan oprette til Terapeut Bookings API. Bare kopier og indsæt dette i din "code editor", og erstat {token} med dit "Bearer Token", så er du kørerklar.

JavaScript
const axios = require('axios');

axios.get('https://system.easypractice.net/api/v1/bookings', {
headers: {
'Accept': 'application/json',
'Authorization': 'Bearer {token}',
}
}).then(({ data }) => {
console.log(data.data) // the requested data, in this case - bookings
console.log(data.links) // the URLs for navigating the pagination
console.log(data.meta) // helpful information about the results
}).catch(error => {
console.error(error); // an error has occurred
})
code editor gennem javescript

API dokumentation

Med et team, der altid er på vagt, giver det os mulighed for at være ekstremt lydhøre over for vores kunder, hvilket skaber et langvarigt forhold, som vores kunder værdsætter.

Læs vores dokumentation

Vores API

Vores API udvikles konstant med regelmæssigt flere "endpoints". Du kan udvikle applikationer til din virksomhed, eller opbygge dem så de er til rådighed for tusindvis af klinikker og terapeuter og blive en autoriseret app-partner.

Bliv en app-partner
Bliv App partner
Computerskærm der viser computerkode

Øg din effektivitet med webhooks

En webhook (også kaldt en HTTP push API) er en måde for et program at opdatere en modtager med data i realtid. En webhook sender data til andre applikationer i realtid, så du modtager dataen med det samme. Dette er anderledes end en API, da en API vil kræve en forespørgsel om. På den måde kan du undgå at sende super mange API forespørgsler for at få dataen hurtigt. Derfor øger det effektiviteten for både data udbyderen og data modtageren. Det sværeste ved webhooks er at sætte dem op, og det er her hvor Terapeut Booking kommer ind i billedet. Vi har gjort det så simpelt som muligt at lave webhooks i dit system så du kan øge din effektivitet.

Lær mere omkring Webhooks

Vores dedikerede API support

Vi har et dedikeret API-supportteam som står til rådighed med svar på dine spørgsmål og forslag. Du kan kontakte dem på [email protected]

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close