Events

’Events’-app’en gør det muligt for dig at oprette gruppeevents eller kurser med flere deltagere. Invitationer kan sendes ud direkte gennem systemet, og deltagere kan tilmelde sig og betale for eventet gennem din Online Booking. Ovenstående videoguide vil introducere dig til nogle af de centrale eventfunktioner med fokus på event forløb. I de følgende undersider, vil vi guide dig til at oprette både enkeltstående events og kurser i systemet. Du vil også lære hvordan man navigerer i de forskellige indstillinger for events, og hvordan du bedst muligt gør brug af de forskellige funktioner.

• Opret et enkeltstående event
  • Opret et forløb
  • Indstillinger for dit event
  • Alle andre muligheder du har for at personificere ’Events’-app’en
  • Lær om de forskellige muligheder for betaling
  • Se hvordan tilmeldingsformen ser ud

App’en kan aktiveres i Terapeut Bookings app-menu, og er inkluderet i prisen for dit abonnement.