Fakturer klientens egenbetaling

Hvis du er psykolog eller fysioterapeut med ydernummer, kan du nu med Terapeut Bookings integration til MedCom oprette afregninger og sende disse til Regionen.

Når aftaler oprettes via en henvisning, bliver der automatisk genereret en faktura til regionen på deres andel af betalingen.

Når det derimod kommer til klientens egenbetaling, når der oprettes egenbetaling via en henvisning, så vil denne faktura skulle oprettes manuelt, som det gøres ved ‘almindelig’ fakturering for klienter udenom MedCom.

Helt lavpraktisk, så vil du her skulle klikke på aftalen i kalenderen. Du vil da se detaljer for aftalen, herunder mulighed for at klikke ind på den henvisning og afregning, som aftalen er tilknyttet:

Eksempel på aftale i kalenderen tilknyttet afregning via MedCom

Her vil du skulle vælge Opret ny faktura.

Vi vil da oprette en faktura til klienten med den andel som de skal betale:

MedCom faktura til klientens egenbetaling

Du vil da kunne godkende fakturaen og sende den til klienten.

For at opsummere kort, vil du altså skulle gøre følgende for at oprette klientens egenbetaling:

1. Klik på aftalen i kalenderen.
  2. Vælg Opret ny faktura.
  3. Tjek at de autoudfyldte informationer er korrekte.
  4. Vælg Godkend, og send fakturaen til klienten.