Refunder dine klienter

Du kan hurtigt og enkelt lave en refundering gennem systemet, hvis du bruger EasyPay – Terapeut Bookings egen online betalingsløsning. For at lære mere om at refundere online betalinger, se vores komplette guide her.

Hvis du for øjeblikket ikke bruger den online betalingsløsning, kan du stadig bruge Terapeut Bookings fakturafunktion til at sende kreditnotaer til dine klienter. En kreditnota bør altid tilknyttes den oprindelige faktura, hvis du ønsker at refundere.

Hvordan man opretter en kreditnota

For at oprette en manuel kreditnota, gå til ‘Fakturaer’ i den øverste menu, og klik på Opret ny kreditnota.

Her kan du vælge hvilken faktura der skal associeres med kreditnotaen. Al nødvendig information omkring fakturaen vil da automatisk blive overført til kreditnotaen.

Herefter, klik på ‘Godkend kreditnota’ for at gemme din kreditnota. Endelig kan du sende kreditnotaen til din klient som en regning for refunderingen, ved at vælge ‘Send kreditnota’-muligheden.