Automatisk indberetning til Sygeforsikringen “danmark”

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Opsætning af indberetning

Nem og enkel opsætning med Sygeforsikringen "danmark"

Afhængigt af dit erhverv og klientens sygeforsikring hænder det, at betalingen foregår helt eller delvist gennem Sygeforsikring ”danmark”. Det er din opgave som praktiserende at indberette til Sygeforsikringen ”danmark”, og derfor har vi designet et system, hvor indberetningen foregår automatisk én gang i døgnet, når du har lavet en leverandøraftale med Terapeut Booking som IT-leverandør. Hvis du er nysgerrig på hvordan funktionen ser ud inde i Terapeut Booking kan du også se en guide vi har sat sammen med en tilhørende video på vores blog. Vi har også samlet en liste over de ting man specielt skal være opmærksom på når man bruger appen Sygeforsikringen “danmark”.

 

Alle indberetninger krypteres og lever op til kravene i Persondataloven når de indberettes og med appen får du:

  • Brugervenligt onlinesystem, og hurtig adgang til en leverandøraftale
  • Mulighed for at registrere, hvilken gruppe af Sygeforsikringen “danmark”, klienten tilhører
  • Terapeut Booking indberetter til Sygeforsikringen “danmark” en gang i døgnet

 

Lad klienten mærke, at du har styr på det

Når man skal i behandling, er der mange ting at holde styr på, hvilket kan være stressende for klienten. Når du sender en faktura til klienten, vil det fremgå helt klart, at det er blevet indberettet til Sygeforsikringen “danmark”, og at det så derved ikke er noget, klienten skal bekymre sig yderligere om. Inde via d-service vil du som behandler eller klinikejer kunne logge ind og se en oversigt over de pakker der sendes afsted. Herfra kan du administrere dine indberetninger. Du kan desuden tilgå dine indstillinger inde i Terapeut Booking i menuen "indstillinger"->"Sygeforsikringen "danmark"". Både du og klienten vil opleve maksimal fleksibilitet og formindsket administration i forbindelse med indberetningen fremover.

farvet kranium

Brugervenlig opsætning

Gennem Terapeut Booking bliver du guidet igennem opsætningsprocessen, så alle indberetninger til Sygeforsikringen “danmark” foregår automatisk. Har du en leverandøraftale, kan du gå lige til opsætning, men har du ikke endnu, guider vi dig igennem forløbet, så du kan komme tilbage til arbejdet. Se hvordan du indberetter til Sygeforsikringen "danmark". Du kan også komme ud for at nogle af dine klippekort er tilskudsberettiget. En af de tilføjelser appen til Sygeforsikringen "danmark" kommer med er netop den nemme administration af automatisk indberetning til Sygeforsikringen "danmark".

Opsætningen til Sygeforsikringen "danmark"

Undgå unødvendige byrder

Med et system, der automatisk indberetter til Sygeforsikringen “danmark”, får du mere tid til at klare vigtigere opgaver. Hold en større del af dit arbejde relevant i forhold til den behandling, du udbyder, og du vil øge tilfredsheden hos dine klienter. Den automatiske indberetning til Sygeforsikringen "danmark" er helt klart noget som har skabt en masse værdi blandt vores nuværende brugere allerede. Den manuelle indberetning i d-service giver ikke længere mening hvis man kan få det klaret automatisk. Det automatiske arbejdsflow er ofte noget, som får en del opmærksomhed. Gennem vores online booking er der yderligere flere der oplever færre opkald og flere klienter der booker selv - uden at forstyrre dig. Allerede fra bookingen af en aftale kan klienten indtaste deres oplysninger til Sygeforsikringen "danmark". Så er der snart ikke mere tilbage at gøre for dig.

Faktura kladde med indberetning.

Kom igang med automatisk indberetning i Terapeut Booking

Vil du gerne igang med at indberette til Sygeforsikringen "danmark" gennem Terapeut Booking? Så vær sikker på at du har oprettet en bruger på Terapeut Booking, så er du næsten klar! Efter du har tilmeldt dig på Terapeut Booking er det nemlig muligt for dig at gå til vores menu "apps" og kigge nærmere på opsætningen af appen Sygeforsikringen "danmark".

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close