Enkel og sikker indberetning til Sygeforsikringen “danmark”

Få gratis adgang
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.

Afhængigt af dit erhverv og klientens sygeforsikring hænder det, at betalingen foregår helt eller delvist gennem Sygeforsikring ”danmark”. Det er din opgave som praktiserende at indberette til ”danmark”, og derfor har vi designet et system, hvor indberetningen foregår automatisk én gang i døgnet, når du har lavet en leverandøraftale.

Alle indberetninger krypteres og lever op til kravene i Persondataloven.

  • Brugervenligt onlinesystem, og hurtig adgang til en leverandøraftale
  • Mulighed for at registrere, hvilken gruppe af “danmark”, klienten tilhører
  • Terapeutbooking.dk indberetter til “danmark” en gang i døgnet

 

Lad klienten mærke, at du har styr på det

Når man skal i behandling, er der mange ting at holde styr på, hvilket kan være stressende for klienten. Når du sender en faktura til klienten, vil det fremgå helt klart, at det er blevet indberettet til “danmark”, og at det så derved er noget, klienten ikke skal bekymre sig yderligere om.

Brugervenlig opsætning

Med bookingsystemet bliver du guidet igennem opsætningsprocessen, så alle indberetninger til “danmark” foregår automatisk. Har du en leverandøraftale, kan du gå lige til opsætning, men har du ikke endnu, guider vi dig igennem forløbet, så du kan komme tilbage til arbejdet. Se hvordan du indberetter til Sygeforsikringen "danmark"

Undgå unødvendige byrder

Med et system, der automatisk indberetter til “danmark”, får du mere tid til at klare vigtigere opgaver. Hold en større del af dit arbejde relevant i forhold til den behandling, du udbyder, og du vil øge tilfredsheden hos dine klienter.

Sådan kommer du igang med indberetning til Sygeforsikringen "danmark" i Terapeut Booking!

Vil du gerne igang med at indberette til Sygeforsikringen "danmark" gennem Terapeut Booking? Så vær sikker på at du har oprettet en bruger på Terapeut Booking, så er du næsten klar!

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close