Billy

Spar tid på det administrative arbejde med Billy!

Med vores integration mellem Terapeut Booking og Billy kan du synkronisere dine fakturaer, klientdata og ydelser direkte fra din Terapeut Booking til din Billy bruger.

Det sparer dig for at bøvle med bogføringen – det klares helt automatisk!

Sådan kommer du igang med Billy:

Du kan aktivere appen i “Apps”-menuen under “Regnskab”, hvor du trykker videre på “Aktiver”.

Herefter vil der poppe en infoboks med informationer, hvor du klikker videre på “Næste”

Derefter vil du blive bedt om at indstate din adgangsnøgle. Den opretter du inde på din Billy konto, ved at gøre følgende:

• Log ind i Billy.
  • Gå til “Indstillinger” –> “Adgangsnøgler”.
  • Klik på “Opret Adgangsnøgle”.
  • Udfyld “Navn og Beskrivelse”.
  • Klik på “Opret”.

Når adgangsnøglen er oprettet, indsætter du den i feltet, og klikker videre på “Næste”.

Det næste step skal Billy-systemet have oprettet de klienter, der allerede er oprettet i Terapeut Booking. Men bare rolig – det sker helt automatisk ved at klikke “Næste”. De fremtidige klienter vil ligeledes også blive oprettet automatisk i Billy.

Dine ydelser skal også matches. Det er præcis samme lette fremgangsmåde, som med klienterne – klik “Næste”.

Nu vil Billy være aktiveret, så du blot kan fokuserer på arbejdet, og spare en masse tid på bogholderi og regnskab.

Du kan altid ændre dine indstillinger for Billy under “Indstillinger” →”Billy”.