Sådan bruger du MedCom appen

MedCom-appen er til psykologen og fysioterapeuten som vil tilbyde behandling til patienter med en henvisning fra deres egen læge. Igennem MedCom integrationen i Terapeut Booking vil psykologen og fysioterapeuten kunne hente henvisninger fra DNHF og få dem vist i Terapeut Booking. 

Derfra vil psykologen og fysioterapeuten kunne starte et behandlingsforløb med patienten og efterfølgende sende en epikrise tilbage til lægen der har henvist patienten.

Psykologen og fysioterapeuten vil også kunne sende uopfordret korrespondancebreve med vedhæftede filer (MEDBIN dokumenter) til kolleger i SOR.

For at oprette dig med MedCom appen i Terapeut Booking er det vigtigt Terapeut Booking først kan validere dig i SOR registret, så at dine dokumenter dukker korrekt op og bliver korrekt sendt til modtagere i SOR registret.

Aktiver MedCom appen

I videoen nedenfor her viser jeg hvordan MedCom-appen aktiveres. Jeg vil også beskrive det yderligere nedenfor videoen, da meget af aktiveringen foregår i SOR og ikke i Terapeut Booking.

Se hvordan du aktiverer MedCom her:

Når du trykker på “aktiver” i menuen “apps” i Terapeut Booking vil du blive præsenteret for en side hvor du først vælger din beskæftigelse.

vælg beskæftigelse i medcom

Herefter vil du skulle angive din klinik fra SOR registret. Se gerne punkterne ovenfor.

Det er meget vigtigt, at dine oplysninger i SOR korrekt angiver dine klinik oplysninger.

SOR information

Når du har fundet og valgt din klinik i step to kan du færdiggøre opsætningen og herfra starte dokument udveksling på MedCom netværket.

Hvis du ikke kan finde dig i SOR menuen på dette aktiverings-step, så skal du sikre dig du er korrekt oprettet i SOR. (Er du usikker på hvad SOR er?)

Helt konkret skal dine oplysninger se sådan her ud:

  • Du skal vælge EasyPractice som systemleverandør i SOR
  • Du skal vælge KMD som netoperatør
  • Du kan vælge at bruge den samme e-mail i SOR som du er aktiveret med hos Terapeut Booking. Hvis du bruger en anden e-mail adresse vil vi sende dig en verificerings e-mail.

e-mail verificering

OBS: Hvis du opretter dig i SOR for første gang kan der gå op til 3 uger før du modtager dine oplysninger. Hvis du blot opdatere dine oplysninger til ovenstående så går der op til 2 dage før du ser din klinik i SOR med korrekt data. Først efter de venteperioder vil du kunne aktivere MedCom appen.

Sådan bruger du MedCom

Videoen viser dig hvordan appen “MedCom” bruges i Terapeut Booking efter du har gennemført aktiveringen af appen og opdateret dine oplysninger i SOR. Jeg viser dig hvordan du opretter nye dokumenter, henter henvisninger og generelt navigerer dig rundt.

Skabelon

Når du har aktiveret MedCom kan du vælge at lave en skabelon til, når du skal sende et dokument. På denne måde kan du automatisere, så du ikke skal skrive det samme indhold flere gange.
Du opretter skabelonen under “indstillinger” -> “MedCom”, og kan bruge den, når du sender dokumenter.

skabelon MedCom

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close