API

Hvis der er en funktion du mangler i vores Terapeut Booking-system, så kan du forbinde dig til vores API og bygge uafhængige applikationer. Du kan forbinde disse apps til dit eget Terapeut Booking-system, eller du kan dele dem med resten af verden. Gennem vores partnerprogram, kan du udgive din app til tusindvis af klinikker!

For at lære mere om vores API-løsning for udviklere kan du tjekke Terapeut Bookings fulde API-guide lige her.

Du kan også gå direkte til vores API-dokumentation her.

Billede af vores åbne API