Sikkerhed

Sikkerhed for data bør altid være et fokuspunkt som behandler. At drive dele af din forretning online kommer altid med risici. Hos Terapeut Booking har vi lagt stort fokus på datasikkerhed for brugere og deres klienter. Vi har udviklet adskillige apps, som der gør det nemt for dig at overholde GDPR. For at gøre det nemt at finde rundt i, har vi lavet en sikkerhedsside i dit system. Her får du et komplet overblik over dine sikkerhedsindstillinger.

Sådan finder du sikkerhedssiden

Din sikkerhedsside kan findes inde under Indstillinger.

Billede af indstillinger, sikkerhed

Herinde kan du se alle dine aktive sessioner på din Terapeut Booking konto. Hvis en af disse sessioner ikke stammer fra dig, skal du logge den session ud med det samme. På sikkerhedssiden kan du også ændre dit password, ændre automatisk log ud, og aktivere to-faktor sikkerhed på din konto.

Sikkerhedsside der viser overblik over alle sikkerhedsindstillinger

Sikkerhedsindstillinger

  • Nuværende session – Som nævnt tidligere, så vises alle aktive sessioner for din Terapeut Booking konto. 
  • Log ud automatisk – Indstil her tidsbegrænsningen for at systemet automatisk logger din session ud. Standardindstillingen er 24 timer, kortere tid øger sikkerheden og længere tid sænker sikkerheden.
  • Adgangskode – Hvis du vil ændre din adgangskode kan du gøre det her. For at gøre det skal du indtaste din gamle adgangskode i feltet “Tidligere adgangskode”, og så skrive din nye adgangskode i “Ny adgangskode” og “Ny adgangskode gentaget”. Klik til sidst på den grønne “Gem indstillinger” knap i toppen af sikkerhedssiden. Vupti! Så har du en ny adgangskode.
  • To-faktor sikkerhed – App’en to-faktor sikkerhed er et super værktøj til at øge sikkerheden af din konto. Hvis du aktiverer den får du en 6-cifret kode på din smartphone som du skal bruge til at logge ind på din konto.
  • MitID login – Med denne app kan du bruge dit MitID til at logge ind på din konto. MitID er derfor en af de sikreste måder at logge ind på. Det kræver at du har oprettet MitID, og har den tilhørende app til din smartphone. Læs her hvilke telefoner der understøtter MitID.

Alle disse indstillinger har et fælles mål, sikkerhed. Ved at benytte disse indstillinger, kan du sikre at kun du, og eventuelle medarbejdere, har adgang til Terapeut Booking kontoen. Vi anbefaler at tjekke disse indstillinger for at få den bedst mulige sikkerhed på din Terapeut Booking konto. Nem datasikkerhed er en fornøjelse. Vi anbefaler til slut, at du periodisk tjekker dine “Nuværende sessioner”, så du kan sikre at der ikke er andre der har adgang til din konto.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close