Ydelsesgrupper

‘Ydelsesgrupper’ er et godt værktøj til at holde styr på din Online Booking og give dine klienter et bedre overblik over de ydelser du tilbyder. Det hjælper også dig til at få et større overblik over de ydelser du har oprettet. Kort og kort, når du opretter en ydelsesgruppe i Terapeut Booking, så vil der automatisk komme en ny kategori frem i din Online Booking. Dine klienter vil da kunne klikke på denne kategori for at se alle de tilknyttede ydelser, snarere end at se alle ydelserne i en lang række.

Hvordan man opretter en ny ydelsesgruppe

Klik på ‘Ydelser’ i den øverste menubar, hvor du kommer ind til dit ydelses-overblik. Klik da på ‘Opret ny’ og vælg ‘Opret ny ydelsesgruppe’:

I det næste trin, vil du blive bedt om at navngive din ydelsesgruppe. Hvis du f.eks. vil tilbyde forskellige former for massage, kan du gruppere alle dine massagerelaterede ydelser under gruppen ‘Massage’. Klik derefter ‘Gem’:

Tilføj ydelser til din ydelsesgruppe

For at tilføje en ydelse til din ydelsesgruppe, skal du klikke på en ydelse du har oprettet. Du kan også vælge at oprette en ny ydelse. I det første trin, vil du da kunne vælge hvilken gruppe din ydelse skal tilhøre:

I dit overblik vil du kunne finde alle dine ydelsesgrupper og de ydelser der tilhører hver enkelt gruppe:

Hvis du har gjort dine ydelser tilgængelige i din Online Booking, vil dine klienter nu kunne klikke på ‘Massage’-kategorien, for at se alle dine massagerelaterede ydelser. Rækkefølgen af dine ydelser vil være den samme som i overblikket på billedet ovenfor. Med andre ord, når dine klienter klikker på ‘Massage’ i din Online Booking, vil de – i dette tilfælde – finde Fodmassage øverst og Kort massage nederst. Hvis du ønsker at organisere dine ydelser anderledes, klik da på ‘Sorter ydelser’ øverst på ‘Ydelser’-siden. Herefter kan du flytte dine ydelser rundt i den rækkefølge du ønsker.