Din profil

Under Din profil i menuen for Indstillinger, vil du blive i stand til at ændre en række centrale indstillinger for systemet. På denne side vil vi forklare hvad disse indstillinger indebærer og hvad du skal være opmærksom på

Personlig information

Billede der viser hvordan det ser ud under Din profil

Det navn og den adresse du angiver under ‘Din profil’ vil også være synlig på din Online Booking-side og på de fakturaer du sender ud til dine klienter. Derfor bør navn og adresse ikke være din private information, men henvise til din forretning/klinik. Billedet du tilføjer til din profil vil også være synlig i din Online Booking. Et forretningslogo eller venligt billede af dig selv vil derfor være et passende valg.

Alle meddelelser du sender til dine klienter i systemet, enten automatisk eller manuelt, vil blive sendt fra den e-mail adresse og telefonnummer som du angiver i din profil. Det er for nuværende ikke muligt at modtage svar eller notifikationer til flere forskellige e-mail adresser eller telefonnumre.

Download databehandleraftale

Download databehandleraftalen for at lære mere om hvordan Terapeut Booking sørger for at din personlige information er i sikkerhed.

Billede af download af databehandleraftale

Skift sprog i systemet

Du kan vælge at ændre sproget i systemet til engelsk, dansk, svensk eller norsk. Klik derefter på ‘Gem indstillinger’ i toppen af siden for at gemme sproget i systemet.

Dette vil have indflydelse på det sprog du ser i systemet og alle dets funktioner. Det vil også bestemme hvordan dine klienter ser din Online Booking. Bemærk venligst, at dine automatiske e-mails og SMS’er ikke automatisk ændres med systemsproget. Derfor, sørg for at de beskeder du ønsker skal sendes ud manuelt til dine klienter – f.eks. bekræftelse på booking eller fakturabesked – bliver redigeret manuelt.

SMS-afsendernavn

Vælg hvilket navn eller telefonnummer der skal bruges, når du sender SMS-beskeder til dine klienter fra systemet. Bemærk at du skal angive et telefonnummer, hvis du vil have at dine klienter skal kunne svare på beskeden.

Billede af SMS-afsendernavn under Din profil