Se dit online kursus

Når du har oprettet dine kurser, er det vigtigt at have en idé om hvad dine klienter ser. Disse forhåndsvisninger kan også hjælpe dig til at se om dit kursus ser ud som du ønsker. Så lad os kigge på det!

Hvad de klienter der ikke har købt kurset ser

Der er forskel på hvad de klienter der har købt kurset ser, og hvad de der ikke har købt det ser, når de kigger på dit kursus. For at se hvordan det ser ud, klik på din Online kurser-menu, og vælg “Oversigt over online kurser”.

Online kursus overblik i Terapeut Booking

Ved at klikke på overbliksknappen, vil du få præsenteret alle dine kurser, sammen med en del af den korte beskrivelse du har angivet, samt prisen for kurset.

Online kursus visning i Online Booking

Hvis du klikker på kurset, vil klienterne få mere information. Her vil de kunne se den fulde beskrivelse af kurset, alle dets kategorier og sider, endnu engang prisen, og mulighed for at købe adgang til kurset.

Køb af adgang til online kursus

Hvad klienter der har købt kurset her

Når dine klienter har købt kurset, vil overblikket se anderledes ud for dem. For at tjekke hvordan dit kursus ser ud for klienterne, gå til det specifikke kursus du er interesseret i, og klik på “Se online kursus”-knappen.

Online kursus nøgletal og information

Hvis du klikker på denne knap, vil du blive ledt til introsiden for kurset. Her er al den samme information fra tidligere synlig, med den ene forskel, at der er en “Start”-knap.

Forhåndsvisning af online kurset

Hvis klienten klikker på “Start”-knappen, vil de blive ledt til den første side af kurset. Til højre vil der være en menu med alle de forskellige dele af kurset. Den tekst der er skrevet med fed i menuen repræsenterer den side du er på nu. Hvis du klikker på en vilkårlig af disse sider, vil du blive ført til den specifikke side.

Navigering i online kurser

I bunden af siden vil der være en “Næste”- og “Forrige”-knap, der vil lede dig til den ønskede side.

Når du opretter og designer dit kursus, kan du altid få forhåndsvist de forskellige sider og kategorier du arbejder på på denne måde.