Par- og gruppeterapi

Hvis du foretager par-, gruppe- eller familieterapi i din klinik, så er det nu muligt at tilknytte flere klienter til én aftale med vores app Par- og gruppeterapi. Du vil kunne skrive journal på begge klienter, sende bekræftelser og påmindelser til begge klienter, osv.

Her ses en videointroduktion til at aktivere og bruge app’en:

App’en koster 29 kr/md at aktivere.

Denne hjælpeside vil gennemgå følgende:

  • Hvordan du opretter en gruppe,
  • Hvordan du opretter en gruppeaftale,
  • Hvordan du fakturerer gruppen, og
  • Hvordan du skriver journal på gruppen.

Opret en gruppe

Når du har aktiveret den i vores Apps-store, vil du se et nyt felt under “Klienter”-menuen, nemlig “Grupper”:

Grupper-knap under Klienter-menuen

Når du klikker på denne, vil du kunne se et overblik over de grupper du har oprettet:

Overblik over grupper under Klienter menuen

Via ikonerne til højre på billedet, vil du kunne henholdsvis redigere gruppen (tilføje/fjerne gruppemedlemmer), og tilgå journalen for gruppen.

Opret en gruppeaftale

Du opretter en gruppeaftale ved at oprette en almindelig klientaftale i kalenderen. I klientfeltet vælger du din ønskede gruppe. Herefter vælger du ydelsen og klikker ‘Gem’, for at oprette aftalen i kalenderen:

Kalenderaftale med gruppe

Hvis du vælger, at dine klienter skal modtage en bekræftelse og påmindelse på aftalen, så vil alle klienter i gruppen modtage disse beskeder:


Bekræftelse sendes til alle klienter

Inde på selve aftalen vil du også se en mulighed for at redigere fremmødet. Det betyder, at du kan angive, hvis en klient fra gruppen ikke er til stede ved denne aftale:

Rediger fremmøde knap

Fakturér dine klienter for en gruppeaftale

Når du klikker “Opret ny faktura” på aftalen, så vil du systemet oprette en ny fakturaskabelon med auto-udfyldte felter, som du kan redigere inden godkendelse af faktruraen. Præcis som ved en ‘almindelig’ klientaftale.

Som udgangspunkt vil hvert medlem i gruppen modtage en individuel faktura. Hvis du ønsker at kun én af medlemmerne fra gruppen skal faktureres for aftalen, så vil du skulle klikke på blyant-ikonet til højre på skærmbilledet her:

Fakturering til alle klienter i gruppen

Da vil du kunne redigere begge klienters informationer, der skal fremgå på fakturaerne, og hvis du kun ønsker, at én af klienterne i gruppen skal faktureres for aftalen, så kan du slå “Inkluder i faktura”-feltet fra, hos den klient, der ikke skal faktureres:


Inkluder i faktura knap

I dette eksempel har vi slået det fra hos Hanne, og det er derfor kun Hans, der bliver faktureret:


Klient Hanne faktureres ikke

Hvis hele gruppen skal faktureres, så vil man blot kunne klikke “Godkend fakturaer”, og systemet vil da komme med en pop-up, der spørger, om du vil godkende at dette antal fakturaer oprettes. Her er det to fakturaer, men det kan også være fem eller ti fakturaer, alt efter hvor mange klienter, der er en del af din gruppe:


Godkend fakturaer bekræftelse

Der vil da blive oprettet en faktura hver til hver klient på det fulde beløb, som kan sendes til klienten. Igen, dette fungerer som ved en almindelig klientaftale i Terapeut Booking.

Skriv gruppejournal

Du kan skrive gruppejournal via aftalen (klik på aftalen i kalenderen og vælg “Se journal”), og du kan også gå ind under “Klienter”-menuen → “Grupper”, og vælge at se og skrive i journalen.

Journalindlægget vil også fremgå i den individuelle klients journal. 

Tøv ikke med at række ud på [email protected], hvis I har nogle spørgsmål til dette. 🙂Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close