Online Booking

Online Booking er en af vores mest centrale apps i Terapeut Booking. App’en lader dine klienter booke aftaler hos dig direkte gennem din hjemmeside, uden at du behøver løfte en finger. Derudover er der en række funktioner tilgængelige for netop denne app. Disse er alle designet til at hjælpe dig med at skræddersy den bedst mulige bookingoplevelse til dine og dine klienters behov.

Videoguiden ovenfor vil give dig den første introduktion til nogle af de essentielle funktioner tilknyttet din Online Booking. I de følgende undersider vil vi guide dig igennem alle disse funktioner, og forhåbentlig gøre din oplevelse med din Online Booking endnu bedre.

Den første side vil give dig et overblik over hvordan du gør dine ydelser tilgængelige i din Online Booking. I de følgende guides, vil du finde mere detaljeret information om de yderligere indstillinger. Dette inkluderer:

• Design og udseende for din Online Booking.
  • Integration af din Online Booking på din hjemmeside.
  • Hvordan du redigerer dine ledige tider – dette inkluderer at sætte en bookinggrænse og vælge et tidsinterval.
  • Aktiver Klient Login for at give dine klienter mulighed for at oprette deres egen bookingprofil hos dig.
  • Integrationer med eksterne apps og din Online Booking.

Og alle de andre funktioner der relaterer sig til din Online Booking!