Download journaler

Der er to muligheder for at downloade dine indlæg.

Enten kan du downloade en bestemt klients journal og alle indlæg hertil, eller du kan downloade alle journal indlæg i et enkelt dokument eller en Excel fil.

Download en journal for en klient

For at downloade en klients journalindlæg, skal du gå til “klienter” i hovedmenuen, og derefter klikke på klientens profil. 

Det lille ikon øverst der ligner en sky, giver dig mulighed for at downloade alle journalindlæg på en gang. 

Klik på “download journal” også bliver hele journalen gemt som en enkelt fil på din computer og du kan herfra udskrive journalen hvis du har behov for det.

Hvis du kun vil downloade et enkelt journalindlæg og ikke hele klientens journal, skal du klikke på den lille printer i øverste højre hjørne af journalindlægget. 

Download alle journaler på en gang.

For at downloade (eksportere) alle journaler på samme tid, skal du gå til “indstillinger” i hovedmenuen også vælge “import/eksport” her kan du vælge at eksportere alle dine klienters journaler på en gang.

Eksport af journaler i PDF eller CSV fil

For at downloade alle dine klienters journaler på en gang, som en enkelt PDF-fil skal du vælge “journaler”, hvor imod hvis du ønsker at downloade alle dine journaler som Excel-fil, så skal du vælge “journaler (CSV)” 

Klik herefter på “eksporter” Vent et par minutter, men Terapeut Booking forbereder dine filer til download og du kan herefter downloade alle dine journaler samlet.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close