Workfeed

Workfeed logo

Når din klinik opererer med flere medarbejdere, der har skiftende arbejdstider, opstår der naturligvis udfordringer med at opretholde et præcist og effektivt arbejdsplanlægningssystem manuelt. Den manuelle tilgang kan føre til tabte aftaler og ujævne arbejdstidsplaner, hvilket kan påvirke klinikkens drift og dine medarbejderes tilfredshed.

I denne situation kan Workfeed træde til som en løsning ved at tilbyde automatisering af arbejdsplanlægningen. Workfeed er designet til at effektivisere processen og sikre nøjagtighed og konsistens i dine vagtskemaer. Dets avancerede vagtplanssystem tager sig af oprettelse af vagtplaner og tilhørende lønadministration, hvilket gør det ideelt for klinikker med flere medarbejdere.

Workfeed og Terapeut Booking:

Desuden kan Workfeed integreres sømløst med dit eksisterende Terapeut Booking system. Denne integration åbner op for nye muligheder og fordele. Ved at koble Workfeed og Terapeut Booking sammen kan du sikre, at dine vagtplaner automatisk synkroniseres med din bookingsystemkalender. Dette skaber et mere effektivt og sammenhængende system, hvor de korrekte aftaler placeres på de rette tidspunkter i kalenderen, hvilket gør det lettere for både dig og dine medarbejdere at holde styr på arbejdsugen.

Samlet set udgør Workfeed og Terapeut Booking en kraftfuld tandem af applikationer, der kan danne kernen i din kliniks drift. Ved at benytte Workfeed til at oprette og administrere vagtplaner og lade dem synkronisere med Terapeut Booking, kan du opnå en mere strømlinet og effektiv arbejdsproces. Denne integration af vagtplanlægning og bookingsystem øger klinikkens produktivitet og frigør mere tid til at fokusere på vigtige opgaver og klientpleje.

Sådan aktiverer du integrationen

• Begynd ved at åbne din Terapeut Booking-konto og naviger til “Indstillinger”.
  • Under “Indstillinger”, find og klik på “API”.
  • Her vil du se en mulighed for at “Oprette ny adgangsnøgle”. Klik på denne.

Skærmbillede fra api-oprettelse

• Navngiv din adgangsnøgle som “Workfeed” for nem identifikation.
  • Sørg for at markere afkrydsningsfelterne ved siden af “Se, opret og slet kalendere” og “Se, opret og slet aftaler” for at give Workfeed de nødvendige tilladelser.

adgangsrettighederne api-nøgle oprettelse

• Når du har oprettet din adgangsnøgle, vil du blive tildelt en lang API-nøgle. Kopier denne nøgle, da den vil være nødvendig senere.
  • Log derefter ind på din Workfeed-konto.
  • Find og klik på chat-funktionen i nederste højre hjørne af skærmen.

Workfeeds chat-funktion

• I chatten, skriv en besked om, at du ønsker at integrere Workfeed og Terapeut Booking.
  • Indsæt din kopierede API-nøgle i beskeden for at give Workfeed adgang til din Terapeut Booking-konto.
  • Når dette er gjort, vil Workfeed tage sig af resten af integrationsprocessen og sikre, at de to systemer fungerer sammen problemfrit.

Ved at følge disse trin kan du nemt aktivere integrationen mellem Workfeed og Terapeut Booking og drage fordel af de automatiserede funktioner, der tilbydes.

Nedenfor præsenteres en videoguide, der viser de beskrevne trin: