Klient Login

‘Klient Login’ er en central funktion i Terapeut Booking. Den lader dine klienter logge ind på deres egen personlige klientprofil via din bookingside. Her kan de booke en ny aftale, registrere sig til events, modtage krypterede beskeder eller filer fra dig, og meget mere. Funktionen med denne sikre login-proces er en god måde at håndtere dine klienters information på en sikker måde.

Hvorfor skulle jeg bruge Klient Login?

Med Klient Login vil dine klienter skulle identificere dem selv med en kode, der bliver sendt til deres personlige mail eller mobilnummer. Denne kode kan kun bruges én gang og vil automatisk udløbe efter et stykke tid. Klient Login er derfor en sikker måde at håndtere personlig information med dine klienter. Uanset om det handler om at oprette en ny aftale eller sende dem deres medicinske journaler.

Derudover automatiserer Klient Login andre dele af bookingprocessen, såsom aflysninger af aftaler og brug af klippekort. Dette kan være særligt hjælpsomt, hvis du udbyder gentagne event eller hold med grupper af deltagere, da det kan spare både dig og dine klienter for værdifuld tid.

Hvordan slår jeg Klient Login til?

Start med at gå til ‘Indstillinger’ i den øverste menu, og klik herefter på ‘Online Booking’. Her vil du finde menuen ‘Klient Login’. For at slå Klient Login til, skal du blot aktivere funktionen der siger ‘Aktiver Klient Login’:

Billede der viser Klient Login funktionen

Du kan vælge om det skal være et krav eller ej, at dine klienter skal bruge Klient Login til at booke en aftale. Du kan også vælge om dine klienter skal kunne registrere sig i Klient Login. Endelig kan du tilføje en kort beskrivelse, der vil være synlig på dine klienters personlige side.

Bemærk: Hvis du bruger app’en ‘Events’, er der nogle yderligere Klient Login-indstillinger, der kan findes i indstillingerne for Events. Det er vigtigt at understrege at aftaler kun står for almindelige ydelsesaftaler. For at gøre det et krav at dine klienter skal anvende Klient Login til at booke plads på et event, skal du altså gå til ‘Indstillinger i den øverste menu og vælge ‘Events’. Dette gælder også hvis dine klienter skal kunne aflyse deres deltagelse i et event. Klik her for at lære mere om disse indstillinger for Events.

Aflysning af aftaler

I den samme Klient Login-menu, kan du gøre det muligt for dine klienter at aflyse deres aftaler med dig. Det er dig der beslutter hvor sent en aftale kan aflyses. Det er også op til dig om du skal bekræfte aflysningen eller ej, før de bliver godkendt:

Billede der viser aflysning af aftaler

At kunne se faktura/tidligere aftaler

Du kan også vælge hvilken information dine klienter vil se, når de logger ind på deres klientprofil:

Faktura:

Billede der viser faktura for klienter i Klient Login

Tidligere aftaler:

Billede der viser tidligere aftaler i Klient Login

Andre apps relateret til Klient Login

‘Sikre beskeder’ er en yderligere app i Terapeut Booking, der kan aktiveres under ‘Apps’-menuen. App’en lader dig sende krypterede beskeder og filer til din klient. Beskederne kan da læses af din klient, når de logger ind på deres klientside. For at lære mere om app’en Sikre beskeder, klik her.

App’en ‘Klippekort’ lader dig sælge klippekort til dine klienter. De kan da med lethed bruges af dine klienter, når de skal booke en ny aftale eller event. Siden klippekortet er tilknyttet en specifik klient, vil du skulle aktivere Klient Login, for at dine klienter kan identificere dem selv. Læs mere om Klippekort-app’en her!

Endelig, med app’en ‘Facebook Login’, kan du lade dine klienter logge ind gennem deres Facebook-konto i stedet for at bruge et unikt password hver gang. Dette vil spare dem noget tid, når de skal booke deres aftale hos dig. Det er vigtigt at sige, at Terapeut Booking kun vil hente information om dine klienters e-mail og profilbillede. Facebook vil derimod ikke modtage nogen information om klienten fra Terapeut Booking.

For at aktivere Facebook Login, skal du blot aktivere app’en i Terapeut Bookings Apps-menu. Derefter vil muligheden for dette login blive vist i din Online Booking:

Billede der viser Facebook Login i Online Booking

Hvordan ser det ud for mine klienter?

Når en klient er logget ind på deres klientside, vil de finde en række forskellige muligheder. Disse er afhængig af dine indstillinger og hvilke apps du har aktiveret:

  • Klientens klippekort og antal klip de har tilbage på det specifikke klippekort.
  • Alle fremtidige og tidligere aftaler.
  • Muligheden for at aflyse aftaler.
  • Beskeder sendt gennem ‘Sikre beskeder’-app’en.

De kan også hurtigt booke en aftale eller et event hos dig:

Billede der viser klientprofilen fra klientens side af

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close