Aftalestatus

Din kalender er et af de vigtigste værktøjer til din praksis. Den hjælper dig med at være organiseret, og have et overblik over alle dine aftaler. Hvis du har en masse aftaler, er det vigtigt at du kan skabe dig overblik uden de store anstrengelser. Det er her vores ‘Aftalestatus’-app kommer ind i billedet!

Trin 1. Opsæt app’en

Så snart din app er aktiveret, kan du finde de tilgængelige statusmuligheder under ‘Indstillinger’ -> ‘Aftalestatus’. Nogle af disse statusser er allerede oprettede, og du har mulighed for at oprette dine egne. Du kan også selv styre, hvilke der skal være tilgængelige til brug ved dine klientaftaler.

Hvis du klikker på ‘Tilføj ny status’-knappen, vil et nyt vindue poppe op. Her vil du have mulighed for at vælge det navn og ikon du ønsker at anvende til din aftalestatus. Når du klikker ‘Gem’, vil din nye status blive oprettet. Du vil kunne finde din nylavede status under dine indstillinger, og kunne bruge den til dine klientaftaler.

Når du har angivet hvilke statusser du ønsker at bruge, er du klar til at anvende dem! Hvis du går tilbage til kalenderen og klikker på aftale, vil du i pop-up-vinduet have mulighed for at ændre aftalens status. Som du kan se på billedet herunder, så kan du klikke på ‘Skift aftalestatus’. Herefter vil en drop-down menu blive synlig med de forskellige statusser. Når du har valgt en status, vil den blive synlig til højre.

Ikonerne på de statusser du har sat op, vil da blive synlige på aftalerne i kalenderen. Aftalerne i kalenderen vil vil have ikonet på den valgte aftalestatus synlig i højre hjørne af aftalen. På denne måde kan du få et klart overblik over dine aftaler, så snart du klikker ind i kalenderen.

Aflysninger kan altid forekomme, og på denne måde kan du holde øje med hvor ofte de hænder. Du kan også holde styr på hvilke aftaler der er blevet flyttet, osv. På grund af muligheden for at oprette egne statusser, har du fuldstændig fleksibilitet til at bruge app’en på den måde der passer bedst til dig og din praksis!