Ekstra felter

App’en Ekstra felter lader dig tilføje ekstra felter til din Online Booking og dine klientprofiler. Den hjælper dig med at samle mere skræddersyet information om dine klienter, når de booker en aftale hos dig. App’en er gratis og kan aktiveres under ‘Apps’-menuen.

Tilføj et nyt ekstra felt

For at tilføje et nyt ekstra felt, skal du gå til ‘Indstillinger’ i den øverste menu og vælge ‘Ekstra felter’. Klik derefter på ‘Tilføj et nyt felt’. Herefter vil du kunne redigere og gemme dit nye skræddersyede ekstra felt:

Under Type kan du vælge mellem flere forskellige typer af svar klienterne kan vælge:

• Kort tekst: Når du kun ønsker at dine klienter skal skrive nogle få ord, såsom et navn eller en adresse.
  • Lang tekst: Når du ønsker et mere uddybet svar fra dine klienter, f.eks. omkring deres nuværende sundhedsmæssige tilstand eller om allergier.
  • Nummer.
  • Dato.
  • Ét svar: Angiv en række svarmuligheder, hvor man kun kan vælge ét svar.
  • Flere svar: Angiv en række svarmuligheder, hvor man kan vælge flere af dem.

Feltet Navn på felt repræsenterer navnet på det felt eller spørgsmål der vil blive stillet til dine klienter. Vælg derfor et klart og præcist navn til dette felt.

Endelig, vælg om du ønsker at feltet skal være tilgængelig i din Online Booking og/eller i tilmeldingsformen til dine Events. Du kan også vælge om det skal være påkrævet eller ej at udfylde feltet, når klienter booker en aftale med dig. Klik derefter på Gem for at gemme dit nye ekstra felt.

Alle dine oprettede ekstra felter kan altid findes og redigeres under ‘Indstillinger’ -> ‘Ekstra felter’.

De vil også blive vist i indstillingerne for din Online Booking, ved siden af dine andre felter:

Find den samlede information om dine klienter

Al information fra dine ekstra felter kan findes under klientens personlige profil:

For at redigere eller tilføje ny information om din klient, klik på ‘Rediger’ og vælg herefter ‘Ekstra felter’: