Multi-valuta

Vi lever i en smart og hurtig verden. Takket være den teknologiske udvikling behøver en terapisession eller yoga time ikke nødvendigvis foregå på din fysiske klinik – det kan nemlig i rigtig mange tilfælde lige så godt blive holdt online. Derfor tilbyder flere og flere klinikker også deres tjenester i andre lande, end hvor de selv er baseret. Det betyder selvfølgelig også, at det ikke er alle der betaler med danske kroner. Benyt dig af vores “multi valuta”-funktion og nyd glæde af den lette tilgang til forskellige valuta.

Nyd at valuta funktionen gør det muligt for dig at holde internationalt salg simpelt. Du skal blot ændre valutaen i fakturaen, og så er den klar til at blive sendt til din internationale kunde. 

 

Hvordan får jeg denne funktion?

For at du kan bruge denne funktion skal du først ind og aktivere den. Det gør du under “Indstillinger” → “Faktura”, rul helt ned i bunden og sørg for at “Multi valuta” er slået til.

Aktiver multi-valuta knap

Nu vil du også få muligheden for at vælge din standardvaluta. Standard Valutaen vil være den, der automatisk sættes, derfor er det lettest hvis du her vælger den valuta de fleste af dine klienter benytter sig af. 

Når fakturaen så fremsendes, kan klienten betale beløbet i deres egen valuta – enten med betalingskort via vores online betalingsløsning EasyPay eller via bankoverførsel. Husk at slutte af med at klikke på “Gem indstillinger”. 

 

Hvordan bruger jeg Multi valuta?

Ved oprettelsen af en ny faktura vil du nu få muligheden for at skifte valutaen til hvad end du ønsker dig. Opret din faktura, udfyld ydelse, klient og så videre, og skift nu valutaen, hvis det er nødvendigt.

Her kan du vælge, hvilken valuta du vil bruge

Det er nemt og hurtigt, og du kan endda søge på valutaen så du ikke behøver at sidde og scrolle. Beløbet regnes selv ud og din klient kan se, hvad de skal betale i deres egen valuta.

 

Hvorfor er Multi valuta funktionen smart?

Ved at krydse landets grænser kan du selvfølgelig nå et større klientel. Du kan i dit Terapeut Booking system både tilbyde både online kurser og videomøder – begge behøver du ikke fysisk at være til stede for. 

Du skal naturligvis have muligheden for at kunne tilpasse valutaen til dine udenlandske klienter så de betaler med den valuta, som de selv er vant til. Din klient kan meget bedre se dine priser, når de står i deres egen mønt. Derfor tilbyder vi dig hos Terapeut Booking muligheden for at lave fakturaer og sende dem med en tilpasset valuta – og det er helt uden omkostninger. Undgå færre kunder på baggrund af at du handler i den danske krone.

 

Det skal selvfølgelig ikke være landegrænser og valuta der skal stå i vejen for at din klinik kan vokse sig endnu større. Derfor vil denne funktion være nyttig for dig. Den vil mindske administrativt arbejde for dig. Og du kan jo selvfølgelig altid slå funktionen fra, hvis du ikke længere skal bruge den. 

 

Prøv det af i dag – og hvis du har nogle spørgsmål så skriv endelig ind til [email protected]

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close