Organiser dine klienter med tags, du selv laver

Få gratis adgang
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.

Er det aktuelt for dig at gruppere dine klienter? Så er appen her måske for dig. Med Klient Tags kan du let tilføje forskellige tags til dine klienter og kunder, så du nemt ka få et overblik over stikord for kunderne. Det kan gøre forskellige administrative opgaver med dine klienter lettere og mere praktiske. Klient Tags giver dig mulighed for at:

  • Strukturere dine klienter i grupper.
  • Sende meddelelser til disse direkte i systemet.
  • Se tags i dine aftaler og andre relevante steder i systemet.

 

 

 

 

Send meddelelser til udvalgte klienter

Med dine nye tags kan du let vælge de klienter, du vil søge efter. Når de ønskede klienter er fundet, kan du sende meddelelser afsted til klienter med et specifikt tag eller organisere dem på anden måde. Det er slut med at gå igennem lange lister af klienter. Find nemt dem frem, som er relevante.

Flere behandlere eller klinikker?

Klient Tags egner sig især til situationer, hvor du har flere behandlere i dit system. Du kan lave tags, så dine klienter kan opdeles efter behandler. Så kan I enkelt søge efter jeres egne klienter, uden at se de andres. Dette gør arbejdsdagen i klinikken meget enklere, og giver mere tid til at behandle klienterne. Hvis Thomas bare skal søge på sine egne klienter, så er det nu super nemt! 

Lav så mange tags du vil!

Når du har aktiveret appen, Klient Tags, så kan du lave så mange tags du vil til hver klient. Der er ingen begrænsninger. Gå til dine klienter og slå en klient op, som skal have et tag. Her kan du tilføje et tag og herefter trykke 'Enter'. Så gemmes dette tag under klientens profil fremover. Hvis du skal tilføje flere tags på én gang, så gør du også bare det! 

Vil du igang med at bruge Klient Tags?

Du kan let oprette en konto hos Terapeut Booking helt gratis. Der kan du aktivere apps såsom Klient Tags og se for dig selv, hvilken værdi det kan give din klinik og dit virke som terapeut. Du kan oprette en konto på bare 2 minutter, og så er du klar! 

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close