To-faktor-sikkerhed

Som behandler er det nærmest uundgåeligt at være en del af den digitale verden. Derfor er det meget vigtigt at sikre sig, at al sensitiv data er gemt sikkert og ikke kan tilgås af uautoriserede personer. Terapeut Booking tilbyder en To-faktor-sikkerhedsfunktion for at tilføje et ekstra lag af sikkerhed, når du logger ind på din konto. Udover dit brugernavn og password, vil du få en 6-cifret kode på din telefon gennem Google Authenticator-app’en, som du vil skulle bruge for at logge ind på systemet.

Opsætning af app’en

Først skal du finde app’en på Apps-siden og aktivere den. Aktiveringen består af nogle få trin:

Billede af aktivering af 2FA

• Download og installer app’en Google Authenticator på din smartphone.
  • Åbn app’en og scan QR-koden, der kommer frem på skærmen, eller brug den skrevne kode i stedet.

Billede af eksempel på QR-kode ved 2FA

• Når du har scannet QR-koden, vil du se et 6-cifret password på din mobil. Skriv password ind i boksen på skærmen for at aktivere:

Billede af 6-cifret password der skal indskrives for at aktivere 2FA

• Når du derefter klikker ‘Aktiver’ er app’en klar til brug!

Næste gang du logger ind, vil det samme princip gælde. Du vil skulle indtaste dit password sammen med det 6-cifrede password fra app’en. På denne måde vil du have et ekstra lag sikkerhed til din konto. Det er vigtigt at have denne data gemt så godt som muligt, og denne To-faktor-sikkerhed er skabt for at hjælpe med netop dette!